Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder. Hieronder hebben wij een aantal veelgestelde vragen en antwoorden geplaatst.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

  • Coaching is persoonlijke begeleiding op een gestructureerde en doelgerichte manier. Deze begeleiding leidt tot een positieve en gewenste gedragsverandering.

  • Een psycholoog of therapeut diagnosticeert psychologische stoornissen en voert hiervoor een behandelingsplan uit. Een consultant is een expert op een bepaald vakgebied dat daar professioneel of technisch advies in kan geven. Een coach is bedoeld voor jouw persoonlijke ontwikkeling en toekomst.

  • Je hebt een coach nodig wanneer jij het gevoel hebt dat je vastloopt, een ‘plafond’ hebt bereikt of wanneer op zoek bent naar een volgende stap. Het kan ook zo zijn dat je weet wat je wil, maar tegengehouden wordt door bepaalde overtuigingen, gedachtegangen of gedragspatronen. Soms kan je al een visie hebben, maar nog geen plan of tijd.

   Een coach kan jou helpen bij deze problemen. Jouw gevoel is leidend in de vraag naar een coach.

  • Wij bieden coaches met verschillende “coaching soorten” aan: persoonlijke effectiviteit coaching, loopbaan coaching, Management coaching, stress coaching en executive coaching. Met je coach kun je alle onderwerpen bespreken die passen bij je hulpvraag.

  • Ja, wanneer je graag zelf een coach wil worden dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor via ons zuster-bedrijf Competence. Zij bieden internationationaal geacrediteeerde coach-opleidingen aan zoals Co-Active coaching (CTI) en Organization and Relationship Systems Coaching (CRR Global).

   Maar ook via ons moederbedrijf Schouten & Nelissen zijn er diverse mogelijkheden.

   Bekijk de coachopleidingen op www.sn.nl 

  • We nemen persoonlijk contact met je op om met je in gesprek te gaan. In dat gesprek gaan we gezamenlijk bepalen we welke coach het beste bij jouw past. Wil je alvast bekijken welke gecertificeerde coaches wij in onze pool hebben zitten dan kun je hier alvast een blik werpen en evt. een eerste selectie maken.

  • Elke coach heeft andere afgeronde opleidingen en/of trainingen, vaardigheden en ervaringen. Deze staan beschreven op de individuele pagina’s van de coaches. Onze coaches kun je hier vinden.

  • Ja kunt altijd contact opnemen met onze adviseur: Prisca. Zij zal je altijd helpen met het beantwoorden van je coachingsvraag.

   Een andere manier is om te kiezen voor de Talentmeting. De Talentmeting helpt je bij het onderzoeken wat je krachten en valkuilen zijn, en waar je aan wilt werken.

   Prisca gaat graag met je in gesprek om je te helpen bij jouw keuze.

   Je kunt haar bellen op +31(0)418 - 688 666, mailen of vul het contactformulier in.

  • Wij bieden 6, 9 en 12 uur coaching. Als je de exacte hulpvraag al weet, heb je minder uren nodig. Weet je dit nog niet, kost dit een aantal sessies om duidelijk te krijgen. Als je zeer intensief aan de slag wil gaan, kun je het beste kiezen voor het grootste aantal uren coaching. Onze adviseurs kunnen je helpen bij jouw keuze.

  • De Talentmeting is een tool die het onderbewustzijn uitvraagt, naast je bewuste gedrag en gedachtegangen. Met onze Talentmeting brengen we jouw automatische gedragingen, overtuigingen en associaties tot het licht. Deze kennis over jouw onbewuste valkuilen en beweegredenen kunnen we gebruiken om tot een groter inzicht te komen over jouw werkgeluk.

   De Talentmeting begint met een vragenlijst van 10 minuten. Het laat direct zien welke onbewuste drijfveren en talenten je van nature hebt. Een gecertificeerde coach kijkt daarna samen met jou naar jouw resultaten. Daarmee ga je de diepte in en ontdek je jouw échte potentieel.

  • Wij hebben bij New Dawn Coaching een zeer ruim aanbod van coaches, die verspreid zijn door heel Nederland. Elke coach heeft een unieke specialisatie, waardoor er altijd iemand is die je goed kan helpen.

   Hiernaast bieden wij ook een matchgarantie aan. Je zult gegarandeerd terecht komen bij een coach waar je een goede klik mee hebt.

  • Je kunt online coaching soort selecteren. Daarna kun je het aantal uren boeken waar je behoefte aan hebt. Of je kunt contact opnemen met onze adviseurs.

  • Je krijgt direct een bedanktpagina en een mail met je aanmeldgegevens. Daarnaast sturen we je binnen 2 werkdagen een volledige bevestigingsmail met alle details. We nemen ook nog persoonlijk contact met je op om samen te bepalen welke coach het beste bij je zou passen.

  • Wij bieden managed coaching services aan voor bedrijven.

   We bieden een hoogwaardige coachdesk en een toegewijde groep van premium coaches die door ons wordt aangestuurd en gemonitord. Wij nemen hierin de volledige logistieke en administratieve ondersteuning voor onze rekening. Wij kunnen dat volledig incompany voor je organiseren, maar je kunt ook gebruik maken van onze bestaande coach desk. Hiernaast leveren wij ook heldere rapportages, inclusief effectmetingen.

   New Dawn Coaching biedt met managed coaching services een bedrijfsoplossing die je ontzorgt, met stuurgegevens zodat je coaching op een goede, gecontroleerde manier wordt ingezet in jouw HR- instrumentarium.

   Lees hier meer informatie over onze werkwijze.

  • New Dawn Coaching
   Van Heemstraweg West 5
   5301 PA Zaltbommel

   Postbus 266
   5300 AG Zaltbommel

  • Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur (telefonisch) bereikbaar op +31(0)418 - 688 666.

   Je kunt ons ook mailen of ons contactformulier invullen.

  • Klik op deze link voor de actuele vacatures bij New Dawn Coaching.

New Dawn 2108767474140
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633