Wil jij gratis Whatapp coaching? Neem contact op

Strategisch partner in coaching

Uit onderzoek blijkt dat coaching niet optimaal is ingebed in het HR-instrumentarium. Dat is jammer, want coaching verdient een gestructureerde aanpak. Een aanpak die meetbaar meer rendement oplevert. New Dawn Coaching maakt van coaching de volwaardige, effectieve interventie die het kan zijn. Met een sterke visie en een integrale aanpak.

Coaching staat volop in de belangstelling. Het wordt meer en meer herkend als een normale en effectieve interventie voor persoonlijke ontwikkeling. Tegelijk zijn organisaties van oudsher niet gewend te sturen op de inzet en effectiviteit van coaching. Wij brengen daar verandering in.

Samen met onze opdrachtgevers geven we structuur aan coaching. Zowel in individuele trajecten als op organisatieniveau.

Op welk gebied zoeken jullie coaching?

Unlimited coaching

Als coachen de meest effectieve manier is om mensen sterker te maken en te laten groeien, waarom bied je ze dan niet onbeperkte toegang tot coaching aan?

Managed coaching

Met managed coaching services bieden wij je een hoogwaardige coachdesk en een toegewijde pool van premium coaches, die door ons wordt aangestuurd en gemonitord.

Individuele coaching

Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling kent beslissende momenten. Momenten die een unieke kans bieden. Individuele coaching is dan een krachtige interventie.

Team coaching

Een effectieve oplossing als je wilt dat deelnemers zich snel ontwikkelen naar een gezamenlijk eindniveau.

International coaching

Coaching in heel Europa op het gebied van stress, assertiviteit & zelfvertrouwen, communicatie en samenwerking, werk-priv├ębalans, persoonlijke effectiviteit en/of leiderschap.

contactfoto

Neem direct contact op

Wil jij meer weten of heb je vragen? We helpen je graag verder! Neem contact op
Onze blije klanten

Deze bedrijven gingen je voor

© Copyright 2024 New Dawn Coaching | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door Webmazing