Alle Schouten & Nelissen websites

Over ons

New Dawn is onderdeel van Schouten & Nelissen: al meer dan 40 jaar de grootste trainer van werkend Nederland met een breed scala aan kwalitatieve opleidingen.

New Dawn is een nieuwe stap binnen de visie waarmee Jan Schouten in 1980 Schouten & Nelissen begon: hij wilde werkend Nederland sterker maken, de kans geven het allerbeste uit zichzelf te halen en met zoveel mogelijk plezier te werken.

Sinds 2010 is ook coaching toegevoegd aan het portfolio, zowel individueel als binnen organisaties, omdat coaching een zeer effectieve manier is om het plezier in persoonlijke ontwikkeling op individueel niveau ‘aan’ te zetten. Het maakt werknemers niet alleen sterker, ze werken ook met meer enthousiasme, zijn minder vaak ziek en ontwikkelen zich sneller. Belangrijke voorwaarden voor een succesvolle, gezonde en wendbare organisatie van nu.

Stempel

Om zoveel mogelijk organisaties en werknemers de voordelen van coaching te kunnen laten ervaren, heeft Schouten & Nelissen New Dawn opgericht. Met New Dawn krijgen grote en kleine ondernemingen voor het eerst de mogelijkheid Unlimited Coaching aan te bieden: Alle medewerkers, van het management tot de werkvloer, hebben zo toegang tot hun eigen coach, terwijl de kosten betaalbaar en beheersbaar blijven. Verder biedt New Dawn coaching aan rondom vele thema’s en in vele vormen. Denk hierbij aan loopbaancoaching van 3. 6 of 9 gesprekken maar ook laagdrempeligere vormen zoals het APK coach gesprek, Skill coaching en E-coaching.

Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633