Wil jij gratis Whatapp coaching? Neem contact op

International coaching

Coaching in heel Europa op het gebied van stress, assertiviteit & zelfvertrouwen, communicatie en samenwerking, werk-privébalans, persoonlijke effectiviteit en/of leiderschap.

Beschikbaar in 6, 9 en 12 uur. Coaching via teams/zoom, indien mogelijk face-to-face (afhankelijk van de afstand coach – coaches)

Alle internationale New Dawn coaches zijn CTI (Co-Active) gecertificeerd.

De Co-Active Professional Coach opleiding wordt algemeen erkend als de meest uitdagende professionele coach opleiding en certificeringsprogramma in de industrie. Deze opleiding bereidt je voor om iedereen met vertrouwen te coachen over elk onderwerp, ondersteund door het Co-Active model, erkend als het meest flexibele en bewezen model in de coachingwereld. 

CTI heeft wereldwijd meer dan 145,000 coaches opgeleid, inclusief werknemers en managers in meer dan een derde  van de Fortune top 100 organisaties.

Na het afronden van de 15 daagse Co-Active Coach Training, hebben onze internaitonale coaches hun reis naar coaching meesterschap voortgezet door het Co-Active Professional Coach Certification programma (6 -12 maanden om vervolgens Certified Professional Co-Active Coach (CPCC) te worden, wereldwijd erkent als de goud standaard van coaching.

Competence, ons Schouten & Nelissen zusterbedrijf, is Europees partner van CTI en verzorgt de 15 daagse Co-Active Coach Training door heel Europa.

international coaching
contactfoto

Neem direct contact op

Wil jij meer weten of heb je vragen? We helpen je graag verder! Neem contact op
© Copyright 2024 New Dawn Coaching | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door Webmazing