Wil jij gratis Whatapp coaching? Neem contact op

Executive coaching

Vergroot je impact en effectiviteit als leider, CEO of directielid. Krijg echte feedback en een sparringpartner op jouw niveau. Neem de juiste strategische beslissingen en zet een koers uit.

Wat is het?
Je zoekt eerlijke en echte feedback om je effectiviteit als leider te vergroten. Met Executive coaching krijg je diepgaand inzicht in jezelf en feedback uit alle lagen van de organisatie. Dit analyseer je in een vertrouwelijke omgeving. Vervolgens houd je je onderliggende overtuigingen en aannames tegen het licht. Je stelt nieuwe persoonlijke ambities en ontwikkeldoelen en buigt gewoontegedrag om.

Hoe werkt het?
Elke leider handelt vanuit persoonlijke aannames. Die zijn voor iedereen anders. Met een executive coach bepaal je welke acties en oefeningen jouw effectief als leider vergroten. Samen zet je een koers uit om je gedrag te veranderen naar persoonlijk meesterschap. In de coaching wordt ingegaan welk gedrag tot nu toe werkt, wat niet werkt, en vooral waarom dat zo is. Je vergroot je zelfbewustzijn op het gebied van:

  • Creatieve vaardigheden: Wat is jouw leiderschapsstijl? Hoe zet jij aan tot organisatieverandering?
  • Reactieve neigingen: Welke overtuigingen beperken jouw effectiviteit als leider? Wanneer ben je te voorzichtig? In welke situaties bescherm je jezelf en belemmer je vruchtbare interactie?
  • Executive Coaching is beschikbaar in 6, 9 of 12 uur.
    De investering bedraagt € 250,-/uur, exclusief € 40,- voor de toegang van het online coachportaal.
executive coaching
contactfoto

Neem direct contact op

Wil jij meer weten of heb je vragen? We helpen je graag verder! Neem contact op
© Copyright 2024 New Dawn Coaching | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door Webmazing