Wil jij gratis Whatapp coaching? Neem contact op

Individuele coaching

Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling kent beslissende momenten. Momenten die een unieke kans bieden of juist een onverwachte bedreiging. Individuele coaching is dan een krachtige interventie. Zeker met onze bewezen aanpak uitgevoerd door gekwalificeerde coaches. De investering in tijd en geld levert gegarandeerd rendement op.

Onze coaches:
  • zijn academisch – of hbo met evc’s – geschoold (gedragswetenschappen)
  • hebben minimaal 5 jaar ervaring met coaching in een zakelijke omgeving
  • zijn geaccrediteerd (NOBCO/EMCC/ICF) en gecertificeerd bij Schouten & Nelissen / New Dawn
  • zijn extra getraind in het toepassen van de kompasvisie en in onze New Dawn Way of Coaching aanpak

indivual coaching

Individuele Coaching in 5 stappen

Aan de hand van een ingevulde vragenlijst heeft de coachee een intakegesprek met onze coachadviseur. Dit is een gespecialiseerde coach, die samen met de coachee de startvraag zo helder mogelijk formuleert. Ook adviseert zij over het type coach of coachtraject. Is coaching niet de meest effectieve interventie? Dan geeft ze dit aan. Heb je je vraag zelf al scherp? Dan kun je ook zelf een coach zoeken door een gesprek te starten met Aïda, onze virtuele coachadviseur. Op basis van jouw antwoorden doet ze snel drie suggesties van coaches waarmee je direct een traject kan starten.

Op basis van de intake selecteert de coachadviseur een passende coach. Daarvoor heeft ze  de keuze uit meer dan 80 geaccrediteerde coaches uit onze eigen pool. Hieronder zijn ook gespecialiseerde coaches: bijvoorbeeld performance coaches, loopbaancoaches en leiderschapscoaches. Dankzij de intake en ruime keuze realiseren we vrijwel altijd een perfecte match. Uiteraard kun je ook een zelf een match maken op basis van de suggesties die Aïda, onze virtuele coachadviseur, je geeft.

Een coachtraject is nooit vrijblijvend. Er is altijd een reden en doel, met te behalen resultaten. Daarom meten we bij ieder traject de voortgang en het effect middels een wetenschappelijk onderbouwde effectmeting. Dit doen we zowel bij de start van het traject (0 meting) als bij het eind van het traject (1 meting). De effectmeting wordt in ons state-of-the-art coachportaal automatisch klaar gezet als het traject wordt opgestart.

De coach stelt een maatwerktraject samen. Afgestemd op de vraag, de ontwikkeling en de werkcontext van de coachee. Goed getimed kiest de coach voor de inzet van face-to-face coaching van een paar uur, een opdracht via het online coachportaal  bijvoorbeeld telefonische of Teams / Zoom coaching. Deze vorm van geïntegreerde noemen we de New Dawn Way of Coaching en is niet alleen heel inspirerend, maar ook uiterst effectief. Bij deze aanpak werkt iedere coach vanuit onze Kompasvisie, met de focus op ambitie en talent.

Natuurlijk evalueren we het traject en onze dienstverlening ook. Ons commitment aan kwaliteit en resultaat typeert de professionele aanpak van persoonlijke coaching bij New Dawn.

contactfoto

Neem direct contact op

Wil jij meer weten of heb je vragen? We helpen je graag verder! Neem contact op
© Copyright 2024 New Dawn Coaching | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door Webmazing