Alle Schouten & Nelissen websites

Onze visie

Het enige wat we zeker weten, is dat niets blijft zoals het is. Het omarmen van die continue beweging, is de basis van ieder succes. Persoonlijk. En als organisatie. Het zijn de bedrijven en instanties die steeds actief inspelen op nieuwe omstandigheden, nieuwe technologieën en nieuwe markten, die duurzaam blijven presteren.

En dat begint met een organisatiecultuur waarin verandering niet wordt ervaren als opgave, maar als basisprincipe: als kans om iedere dag nog beter en nog relevanter te kunnen worden voor de wereld om je heen. Om die te realiseren heb je medewerkers nodig die individueel plezier beleven aan ontwikkeling, benieuwd zijn wat ze nog meer kunnen bereiken, steeds weer een nieuwe horizon ontdekken waar ze naar toe willen werken.

New Dawn zet zich in om die wil om te leren aan te zetten. En aan te houden. Niet alleen van het management en mensen die ‘vast’ zitten. Maar van alle medewerkers. Dwars door de organisatie. Pro-actief. Dat doen we met innovatieve coachingprogramma’s zoals Unlimited Coaching, waarmee alle medewerkers binnen een organisatie onbeperkt toegang hebben tot een coach. Zo willen we heel werkend Nederland meenemen naar een nieuwe toekomst. Waarin echt iedereen de kans krijgt om sterker te worden, het allerbeste uit zichzelf te halen en zo nog grotere persoonlijke en gemeenschappelijke doelen te kunnen bereiken. Wij kunnen niet wachten om te zien wat zo’n nieuw dag kan brengen.

Visie (1)
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633