Alle Schouten & Nelissen websites

Individuele coaching

De professionele ontwikkeling van je medewerkers kent beslissende momenten. Momenten die een unieke kans bieden of juist een onverwachte bedreiging. Individuele coaching is dan een krachtige interventie. Zeker met onze bewezen aanpak uitgevoerd door gekwalificeerde coaches. Je investering in tijd en geld levert gegarandeerd rendement op.

Onze coaches:
 • zijn academisch – of hbo met evc’s – geschoold (gedragswetenschappen)
 • hebben minimaal 5 jaar ervaring met coaching in een zakelijke omgeving
 • zijn geaccrediteerd (NOBCO/EMCC/ICF) en gecertificeerd bij Schouten & Nelissen / New Dawn
 • zijn extra getraind in het toepassen van de kompasvisie en in onze New Dawn Way of Coaching aanpak
New Dawn 2108485375785

Individuele coaching betekent 1-op-1 aandacht voor de specifieke vraag van de medewerker. Alles draait om hem of haar. Dat is wat individuele coaching zo krachtig maakt als ontwikkelinterventie. Met een traject via New Dawn benut je die kracht maximaal.

Individuele Coaching in 6 stappen:
 1. Doelstellend gesprek
  Aan de hand van een ingevulde vragenlijst heeft de coachee een intakegesprek met onze coachadviseur. Dit is een gespecialiseerde coach, die samen met de coachee de startvraag zo helder mogelijk formuleert. Ook adviseert hij of zij over het type coach of coachtraject. Is coaching niet de meest effectieve interventie? Dan geeft hij / zij dit aan.

 2. Matching
  Op basis van de intake selecteert de coachadviseur een passende coach. Daarvoor heeft hij de keuze uit meer dan 65 geaccrediteerde coaches uit onze eigen pool. Hieronder zijn ook gespecialiseerde coaches: bijvoorbeeld executive coaches, loopbaancoaches en leiderschapscoaches. Dankzij de intake en ruime keuze realiseren we vrijwel altijd een perfecte match.

 3. Effect meting
  Een coachtraject is nooit vrijblijvend. Er is altijd een reden en doel, met te behalen resultaten. Daarom meten we bij ieder traject de voortgang en het effect middels een wetenschappelijk onderbouwde effectmeting. Dit doen we zowel bij de start van het traject (0 meting) als bij het eind van het traject (1 meting).

 4. Individuele coaching
  De coach stelt een maatwerktraject samen. Afgestemd op de vraag, de ontwikkeling en de werkcontext van de coachee. Goed getimed kiest de coach voor de inzet van face-to-face coaching van een paar uur, een opdracht via de persoonlijke Online Leeromgeving of bijvoorbeeld telefonische of Teams / Zoom coaching. Deze vorm van geïntegreerde noemen we de New Dawn Way of Coaching en is niet alleen heel inspirerend, maar ook uiterst effectief. Bij deze aanpak werkt iedere coach vanuit onze Kompasvisie, met de focus op ambitie en talent.

 5. Evaluatie
  Natuurlijk evalueren we het traject en onze dienstverlening ook. Ons commitment aan kwaliteit en resultaat typeert de professionele aanpak van persoonlijke coaching bij New Dawn.
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633