Alle Schouten & Nelissen websites

The New Dawn way of coaching

New Dawn staat voor een nieuw begin: vandaag starten wat je gisteren wilde doen. Je ruimt je obstakels op, zet je persoonlijke kompas op scherp, zodat je met een frisse blik en het ‘alles is mogelijk’ op weg kunt naar je dromen en ambities. En alhoewel we dat proces altijd in nauwe samenwerking met de coachee vormgeven, met maatwerk afgestemd op persoonlijke wensen en behoeften, bestaat er zeker zoiets als de ‘New Dawn Way of Coaching’.

New Dawn 2108769053778

The New Dawn way of coaching

 

 1. Afstemmen
  Allereerst bepaal je samen met je coach hoeveel gesprekken je hebt en op welke wijze je de gesprekken wilt voeren: online, face2face, wandelend, whats app of een andere vorm die jij prettig vindt.
 1. Effectmeting
  Met de Effectmeting (nulmeting) starten we het daadwerkelijke traject. Door je verschillende vragen over vaardigheden, algemene werkbeleving en de werkcontext te vragen, word je geprikkeld om stil te staan bij wat je wil bereiken en wat je hiervoor nodig hebt. Deze Coachdoelen worden scherp geformuleerd, zodat je doelgericht aan het traject begint.
 1. Inrichten online leeromgeving
  Het traject wordt ondersteund door een online leeromgeving waar coach en coachee elkaar snel kunnen bereiken. Hier vind je jouw persoonlijke opdrachten en oefeningen en staan gerichte online leerreizen klaar, afgestemd op je leerdoelen de werkpraktijk.
 1. Ontwikkeling Groei Mindset
  Dan gaan we aandacht besteden aan je mindset. Want zonder de juiste mindset is het werken aan vaardigheden en skills nauwelijks effectief. New Dawn werkt met de door Schouten & Nelissen ontwikkelde Kompasvisie, gebaseerd op de positieve psychologie. Op basis van jouw persoonlijke waarden leer je krachtige keuzes te maken, op weg naar jouw ambities en verlangens. We maken bovendien helder welke talenten je in huis hebt om die keuzes te ondersteunen. Het scherp krijgen van je persoonlijke kompas zorgt voor een Groei Mindset, gericht op leren en ontwikkeling.
 1. Ontwikkeling talenten en vaardigheden
  Vanuit de Groei Mindset kijk je samen met je coach welke talenten en vaardigheden je verder wilt ontwikkelen. Met de Online Skill Paths van CrossKnowledge of Micro Learning opdrachten van New Heroes werk je onder begeleiding van je coach aan je persoonlijke ontwikkeling en oefen je nieuwe vaardigheden.
 1. Tussentijdse feedback
  Zodra je aan de slag gaat met een nieuwe vaardigheid, ontvang je via de online omgeving vragen en feedback van je coach, zodat het leren continue is en duurzaam wordt verankerd.
 1. Eindmeting
  Aan de het eind van het coachtraject volgt de Eindmeting. Deze persoonlijke ontwikkelscan geeft opnieuw een uitgebreid rapport en feedback van de coach. Zo kun je duidelijk zien hoe je bent gegroeid en hoe je je ontwikkeling zelfstandig kunt vervolgen.
 1. Maar het kan ook altijd anders!
  Heb je een voorkeur om niet een online leeromgeving te gebruiken en geen online learnings te doorlopen? Heb je liever 6 gesprekken van 1,5 uur met je coach met steeds een maand ertussen? Uiteraard kan dat ook! New Dawn biedt je coaching afgestemd op jouw behoeften, waarbij je zelf bepaalt hoe inhoud, vorm en proces van het traject wordt vormgegeven. Daarbij hebben we ook nog andere producten zoals een APK coach gesprek, Skill coaching, E-coaching of de Coach hulplijn. Ook dat is allemaal de New Dawn Way of Coaching!
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633