Alle Schouten & Nelissen websites

Unlimited coaching

Als coachen de meest effectieve manier is om mensen sterker te maken en te laten groeien, waarom bied je ze dan niet onbeperkte toegang tot coaching aan?

Voordelen:
  • medewerkers bepalen zelf wanneer, waar en hoe vaak ze coaching nodig hebben
  • hoogwaardige coaching voor iedereen voor een vast bedrag per medewerker per jaar
  • medewerkers worden maximaal voorbereid om met snelle veranderingen om te gaan
  • optimaal benutten van coach budget
  • ontwikkelen van een coachende cultuur binnen je organisatie; hierdoor positief effect op werknemers tevredenheid, leiderschapseffectiviteit, communicatie, samenwerking en performance
  • een dedicated, zorgvuldig geselecteerde pool van gekwalificeerde coaches
  • altijd coaches met kennis van de  organisatie(doelstellingen)
  • voordeel van schaalgrootte en de innovatiekracht van New Dawn
New Dawn 526866052

In de topsport is het meer dan gebruikelijk dat atleten continue de beschikking hebben over een coach. Sterker nog: het is ondenkbaar dat een atleet geen coach heeft.  Want zonder coach geen topresultaten. As simple as that. Wordt het niet tijd dat je je medewerkers ook als topsporters gaat zien? En is het niet zo dat de huidige tijd – waar de (technologische) veranderingen steeds sneller gaan – steeds meer vraagt om topprestaties?  Unlimited coaching betekent dat alle medewerkers, van het management tot de werkvloer,  toegang krijgen tot onbeperkte coaching. Iedereen kan zo, op ieder moment, beschikken over een eigen, passende coach, terwijl de kosten betaalbaar en beheersbaar blijven.

Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Gezamenlijk onderzoeken we of en hoe Unlimited Coaching voor jouw organisatie de volgende stap is. De volgende stap waarbij mensen onbeperkt wanneer en waar ze maar willen toegang hebben tot kwalitatief hoogwaardige coaching van New Dawn.

Bg2

Heb je nog vragen of wil je meer weten?Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633