Alle Schouten & Nelissen websites

Susan

Locatie Noord-Brabant, Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en virtueel

Disciplines
Managementcoaching en persoonlijke effectiviteitscoaching.
Tags 
Assertiviteit, beïnvloeden en overtuigen, communiceren, delegeren, doelen stellen, familieproblemen, focus, grenzen stellen, keuzes maken, leiderschap, leiding geven, Levensvragen, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke presentatie, persoonlijke uitstraling, relatie, samenwerken, werk-privébalans, zelfbewustzijn, zelfsturing, zelfvertrouwen.
Coachingsvormen 
Face-to-face, virtueel, telefonisch, email en Whatsapp.
Flexibiliteit 
Kantooruren.
Taal 
Nederlands.
Certificering
ICF PCC (en bezig met Nobco senior practitioner).
Susan Theunissen

Over deze coach

Alles wat Susan doet, is gericht op de ontwikkelen van jou, zodat je evenwichtig en zelfbewust in het leven staat, zowel zakelijk als privé.

Susan coacht professioneel, gedreven, effectief en to the point. Haar werkwijze is resultaatgericht, verbindend, betrokken, enthousiast en oprecht.

Ervaring

  • Volgt z.s.m.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633