Alle Schouten & Nelissen websites

Nicole

Locatie Overijssel, Gelderland. En virtueel

Wat je aandacht geeft, groeit!

Disciplines
managementcoaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags 
carrièrevragen, leiding geven, assertiviteit, timemanagement, doelen stellen, grenzen stellen, keuzes maken, zelfvertrouwen, bewust en effectief voelen & handelen, sparringpartner, vitaliteit en stress, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, whatsapp, e-mail, telefonisch
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Nicole Stroet Pasfoto

Over deze coach

De rode draad in mijn coaching bestaat uit 4D’s: Dromen – Denken - Durven en Doen

 • Dromen – wat is je ambitie/ je verlangen
 • Denken – welke mogelijkheden zie je om je doelen te bereiken
 • Durven – heb lef om een eerste stap te nemen
 • Doen – kom in actie!

Soms blijven mensen steken in dromen en komen niet tot actie
en soms gaan mensen meteen over tot actie zonder een duidelijk doel voor ogen te hebben. Het is mijn doel je hierbij te ondersteunen.

Achtergrond:
Ik heb meer dan 15 jaar ervaring op gebied van Talent Development, in de uitvoering en als management-lid. Tijdens mijn rol als HR Business Partner bij innovatieve bedrijven heb ik mezelf verder ontwikkeld als loopbaancoach, trainer/ facilitator en assessor. Sinds 2014 werk ik als freelance loopbaancoach en trainer.
Ik streef naar een waardevolle, resultaatgerichte en plezierige samenwerking. In mijn rol als coach lever ik een bijdrage aan talent development, career
transition programma’s en ondersteun ik managers en medewerkers in
individuele programma’s.

Ik stimuleer mijn klanten om de regie te nemen en hun potentieel optimaal in te zetten. Dit doe ik door inzet van mijn observatievermogen, intuïtie en integriteit. Het is mijn missie om bij mensen het bewustzijn te ‘injecteren’ dat zijzelf een cruciale rol speelt in hun eigen ontwikkeling, met als resultaat groei als individu en van de onderneming.

Mijn expertise is Persoonlijke effectiviteit, Leiderschapsontwikkeling, Team; alignment – building- facilitation, Start je Eigen Zaak, Workforce planning en omgaan met veranderingen.

Ervaring

 • Post HBO Beroepsopleiding Coach Practitioner 
 • Certified Compass Coach
 • Certified Integrated Coach
 • MSc Gedragswetenschappen
 • TSI Gedrag (DISC) en 12 Driving Forces
 • Loopbaanscan
 • MBTI stap 1 en 2 
 • Alba Academie; Loopbaancoaching
 • Alba Academie; Team coaching
 • Schouten & Nelissen; Vitaliteitscoach

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633