Alle Schouten & Nelissen websites

Mieke

Locatie Gelderland

Moge jij bloeien!. Daar sta ik voor en daar ga ik voor: ik haal het beste in je naar boven.

Disciplines
loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching, executive coaching en zelfkennismethode
Tags 
carrièrevragen, keuzes maken, zelfsturing, assertiviteit, levensvragen, communiceren, persoonlijke uitstraling, grenzen stellen, zelfbewustzijn, werk-privébalans, persoonlijke presentatie, doelen stellen, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, versterking intuïtie, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Mieke Litmaath Pasfoto

Over deze coach

Mensen bewust maken van hun kracht en mogelijkheden, en zeker ook van hun keuzevrijheid. Dát is mijn drijfveer. In mijn praktijk ervaar ik dat mensen veel meer keuzevrijheid hebben dan ze denken. En daarmee meer invloed op zichzelf, de ander en de situatie.

Mijn coaching is erop gericht om jou in staat te stellen je verder te ontwikkelen, bewuste keuzes te maken en effectief gedrag te vertonen. Ik coach vanuit de context van je werk, maar daar zul je ook privé de vruchten van plukken!

Mijn focus is positief en gericht op de toekomst. Dat neemt niet weg dat we ook stilstaan bij belemmeringen en hoe je deze kunt overwinnen.

Met persoonlijke aandacht, prikkelende vragen en beproefde methoden werken we samen aan jouw doelen. Ik coach waar mogelijk en adviseer waar noodzakelijk. Je krijgt handvatten om in de praktijk toe te passen. We staan ook stil bij wat je belemmert en hoe je deze belemmeringen kunt overwinnen.

In mijn vak vind ik professionele en persoonlijke ontwikkeling essentieel. Ik ben namelijk zelf het belangrijkste instrument als trainer en coach. Ik maak gebruik van een ruime bagage en geniet en van het opleiden van collega's, bijvoorbeeld als trainer van de Leergang Loopbaancoach.

Sinds mijn psychologiestudie werk ik bij (en sinds 2016 freelance voor) Schouten & Nelissen als trainer, adviseur en coach. Ik heb mij ontwikkeld tot specialist op het gebied van loopbaanontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en communicatie.

Ervaring

  • Doctoraal Psychologie (1990-1994)
  • RET basic en advanced voor trainers en coaches (1995-1996)
  • Myers-Briggs Type Indicator, MBTI (1999)
  • Waarderingstheorie en ZelfKonfrontatieMethode ZKM (2004-2006)
  • Mindfulness voor trainers en coaches (2010)
  • Co-active Coaching Fundamentals en Intermediate (2009-2010)
  • Opleiding tot Mediator (2014-2015)
  • Certificering Integrated Coaching (2016)
  • Certificering Compass Coaching(2016)

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633