Alle Schouten & Nelissen websites

Marjolein

Locatie Zuid-Holland

Er is meer mogelijk dan je denkt

Disciplines
stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags 
zelfbewustzijn, keuzes maken, zelfsturing, zelfvertrouwen, timemanagement, communiceren, burn-out, carrièrevragen, assertiviteit, grenzen stellen
Coachingsvormen 
face-to-face, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands
Certificering
gecertificeerd s&n academy
Marjolein Boom Pasfoto

Over deze coach

Als je een coach zoekt, is dat vaak een keuze uit onvrede; je hebt ergens last van, je wilt iets niet meer.
Je wilt niet meer energie steken in piekeren, worstelen, twijfelen of ergeren. Natuurlijk wil je dat niet meer, want het is vervelend en stressvol.
Nu kun je vechten tegen waar je last van hebt, je kunt het ook onderzoeken om van te leren en je te ontwikkelen. Mijn ervaring is dat je dan inzichten opdoet, waardoor je meer mogelijkheden krijgt om te bereiken wat je wél wilt. Ik ondersteun en stimuleer je daar graag bij.

Ik ga graag met je op zoek naar wat je nodig hebt om te doen wat voor jou, in jouw omgeving, echt belangrijk en inspirerend is. Ik nodig je uit om jouw vraag vanuit verschillende invalshoeken te onderzoeken en te doen waar je goed in bent en plezier in hebt. Dan ben je ook voor je omgeving het meest waardevol.

Voor mij is het steeds weer geweldig als ik een bijdrage aan kan leveren aan het ontdekken van nieuw perspectief. Ik heb mensen van verschillende leeftijden met uiteenlopende vragen uit diverse sectoren van de arbeidsmarkt begeleid en ben meestal verrast door de antwoorden die mensen op hun eigen vragen zelf ontdekken.

Een glazen bol, om op voorhand te voorspellen wat je precies nodig hebt, heb ik niet. Daarvoor zijn mensen te verschillend; ik lever maatwerk. Wat ik wel heb is vertrouwen in de kwaliteiten, veerkracht en creativiteit van mensen. En in de coachrelatie, die vaak verrassend leerzaam en inspirerend is.

Ervaring

  • Gestalttherapeut
  • Communicatietrainer
  • Kompas Coach
  • Voice Dialogue
  • Beelddenken/Imaginatie
  • Deep Democracy

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633