Alle Schouten & Nelissen websites

Marie José

Locatie Noord-Holland, Utrecht

Van herijking naar verrijking; als je je patronen en je verlangen hoe je wil leven en werken kent , krijg je een prachtig en rijk leven

Disciplines
stress- en vitaliteitscoaching, executive coaching, personal coaching, managementcoaching
Tags 
focus, zelfbewustzijn, mindfulness, carrièrevragen, zelfsturing, leiding geven, communiceren, burn-out, grenzen stellen, keuzes maken, werk-privébalans, assertiviteit, zelfvertrouwen, levensvragen, sparringpartner, beïnvloeden en overtuigen, vitaliteit en stress, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, samenwerken, stressmanagement, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Marie Jose Cremers Pasfoto

Over deze coach

Vanuit inzicht je stappen gaan zetten: aan de slag! Ik sluit altijd aan waar jij bent met je vraag over bijvoorbeeld meer lef en vertrouwen in jezelf in de werksituatie; je beweging naar jouw 'next level of leadership' of volgende werkomgeving; of je opbouw naar vitaliteit en zelfmanagement als die is afgenomen door chronische stress.

Liever laat ik een senior manager en tevens zelf coach aan het woord over mij:


”Ik heb Marie José leren kennen als een uitermate kundige en prettige coach. Zeer alert in de reflectie, doorvragend naar de kern, doorvragend naar de echte beleving én altijd met respect. Ze heeft een volle gereedschapskist met oefeningen, methodieken, modellen en ervaringen waar we interactief mee aan de slag konden. Tijdens de sessies ben ik weer tot nieuwe inzichten gekomen en daarmee weer stappen in mijn eigen ontwikkeling kunnen maken. Zij is openminded sparrend en vanuit een gelijkwaardige positie. Ik ben Marie Jose zeer gaan waarderen als professional en als persoon, kan haar absoluut aanbevelen als coach en supervisor!”

 

Ervaring

Ik werk altijd aan het versterken van je eigen natuurlijke kracht en het (ver)kennen van je triggers van je valkuilen en onbewuste overtuigingen oa met de Talentscan van je onbewuste drijfveren. Ik werk graag met gedreven professionals. Wanneer je executive of (senior)leidinggevende bent werk ik graag met je aan je professionele leiderschapsontwikkeling. Dat zelfde doe ik ook met teams bijvoorbeeld door te werken aan werken aan vertrouwen en inclusiviteit. Daarnaast ben ik gecertificeerd Stress & Burn-out CSR-coach waarbij ik me altijd op het herstel van je lichaam (adem, slapen, etc) richt -al direct in de eerste weken- en daarna op hoe je eigen regie weer op te bouwen. In deze zaken en meer ben ik opgeleid en gecertificeerd (zie voor meer mijn linkedin profiel). Sociaal en Arbeids-en Organisatiepsychologie; Opleider van Coaches (NOBCO).
Auteur van ‘Actie is Reactie’ over hoe in (vastgelopen) interactie beweging te krijgen en ‘Win-Win’ over hoe te onderhandelen.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633