Alle Schouten & Nelissen websites

Marc

Locatie Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel. En virtueel

Disciplines
personal coaching, loopbaancoaching, stress- en vitaliteitscoaching, managementcoaching, executive coaching, zelfkennismethode, lifestyle coaching
Tags 
persoonlijke uitstraling, voeding, beweging, focus, grenzen stellen, zelfbewustzijn, mindfulness, carrièrevragen, keuzes maken, feedback, werk-privébalans, zelfsturing, assertiviteit, leiding geven, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, sparringpartner, doelen stellen, delegeren, rust, loslaten, vitaliteit en stress, burn-out, persoonlijke ontwikkeling, coachen, visie vormen, stressmanagement, energie, gezondheid
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden, weekend
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Marc Huibert Pasfoto

Over deze coach

In het coachen van mensen heb ik een heel brede en ruime ervaring opgedaan als in mijn rollen van coach, trainer en manager. Hierin maak ik gebruik van erkende coachingsmethodieken (uit de positieve psychologie) waarmee jij, als coachee, jezelf en jouw werkprocessen kan leren verbeteren. Binnen ieder traject is steeds weer mijn drijfveer om jou te inspireren en je te stimuleren in jouw ontwikkeling, met een gezond gevoel voor eigen verantwoordelijkheid. Hierbij handel ik op een informele maar effectieve wijze om jou te laten zien wat de effecten zijn van jouw eigen handelen.

In mijn coachings hanteer ik een mensgerichte en persoonlijke begeleidingsstijl waarbinnen ik - afhankelijk van de situatie - afwisselend meegaand, confronterend of spiegelend optreed. Altijd oordeel-loos, met respect en gericht op persoonlijke (professionele) groei die leidt tot succesvolle keuzes. Van mijn coachees krijg ik steeds weer teruggekoppeld dat mijn stijl van coachen uitermate inspirerend en effectief gevonden wordt.

Het lijkt mij leuk om ook met jou aan de slag te gaan en samen jouw traject te doorlopen.

Ervaring

  • Interne opleiding tot coach en trainer bij Van Harte & Lingsma
  • NLP
  • MBTI
  • Geregistreerd bij:
    • NOBCO
    • NOLOC

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633