Alle Schouten & Nelissen websites

Koen

Locatie Zuid-Holland en virtueel

‘Knowing yourself is the beginning of all wisdom’ - Aristoteles

Disciplines
Talentmeting, loopbaancoaching, managementcoaching, personal coaching, lifestyle coaching
Tags 
Persoonlijke ontwikkeling, Professionele ontwikkeling, Persoonlijk leiderschap, Managementcoaching, Expat-coaching, Zelfbewustzijn, Levensvragen, Talentontwikkeling, Talentscan, ODC-meting
Coachingsvormen 
Face-to-face, virtueel en evt. telefonisch, email, whatsapp als onderdeel van het traject
Flexibiliteit 
Kantooruren
Taal 
Nederlands en Engels
Koen Van Der Wall

Over deze coach

Mijn naam is Koen. Ik begeleid mensen bij uiteenlopende (levens)vraagstukken, op persoonlijk en professioneel gebied. Cliënten variëren van particulieren en werknemers tot MT-leden/directies en ondernemers. Wat zij gemeenschappelijk hebben: de wil om zichzelf beter te leren kennen en het vervolgens niet schuwen om een stevige slag te slaan in hun ontwikkeling als mens.

Ik ben dankbaar dat ik keer op keer met unieke mensen mag werken en op bepalende momenten in hun leven met hen op mag trekken.
Om deze unieke mensen de begeleiding te bieden die ze verdienen, ben ik intensief opgeleid en getraind tot Senior Practitioner Coach bij de Coaching Academy International. Daarnaast ben ik geaccrediteerd door ODIN Company om te mogen werken met het Odin Development Compass Daarnaast heb ik vele jaren met mijn poten in de spreekwoordelijke klei gestaan in de Nederlandse Superjachtbouw (commercie, new business development en projectmanagement).

Ik hou van dit werk. Van nature ben ik gericht op mensen, hun verhalen en ervaringen en het geeft me energie om mijn kalmte en scherpe waarnemingsvermogen in te zetten bij het begeleiden van ontwikkelingsvraagstukken. Dat is ook wat je van mij als coach kunt verwachten.

Tot slot: ik ga goedlachs door het leven, geniet van een mooi glas wijn en ben een groot liefhebber van de Spaanse keuken en het prachtige eiland Mallorca.

- Quote coachee -

‘Wat me het meeste heeft geraakt in de coaching met Koen is hoe natuurlijk de communicatie met hem vloeit. Misschien het beste te beschrijven als een vriend waarvan je niet wist dat je hem hebt, maar die zeer snel de persoonlijke vragen stelt waarop de antwoorden (aan jezelf, niet aan hem) het pijnpunt of keerpunt opeens openbaren. 

Deze pure, intrinsiek persoonlijke aanpak maakt dat ik Koen van der Well ten zeerste kan aanraden voor zowel persoonlijke coaching als coaching op organisatieniveau.’Jan van Iperen

Ervaring

• Zelfstandig coach sinds 2017
• Individuele- en teamcoaching van particulieren en professionals
• Teambuilding en retraites op Mallorca
• Begeleiden van in-company leiderschapsontwikkelingstrajecten

ODC geaccrediteerd (team)coach. (ODC = Odin Development Compass).

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633