Alle Schouten & Nelissen websites

Jacinta

Locatie Heel Nederland. En virtueel

Disciplines
personal coaching, loopbaancoaching, lifestyle coaching, stress- en vitaliteitscoaching
Tags 
persoonlijke uitstraling, grenzen stellen, focus, zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, zelfsturing, leiding geven, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, sparringpartner, timemanagement, doelen stellen, communiceren, delegeren, beïnvloeden en overtuigen, vitaliteit en stress, burn-out, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, visie vormen, stressmanagement, samenwerken, persoonlijk leiderschap, doelen bereiken, het beste uit jezelf halen, regie nemen, werkplezier, leiderschapsstijlen
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands
Certificering
Jacinta Lieuwes Pasfoto

Over deze coach

Dit is Jacinta: snel naar de kern, positief, oplossingsgericht, verdieping met humor

Doelgroep: managers, leiders, professionals

Specialisaties: leiderschap, persoonlijke effectiviteit, doorgroei, loopbaancoaching, hoogsensitiviteit, work life balance

Je kunt bij mij terecht met vragen over:

Concrete doelen waaraan je met mij kunt werken zijn bijvoorbeeld:

Zo werk ik:

In de 17 jaar dat ik in het coachingsvak werkzaam ben, heb ik geloof in de kracht van de mens en richt me erop die naar boven te krijgen. Daarbij put ik enerzijds uit mijn ervaring en expertise als coach en anderzijds uit mijn persoonlijke eigenschappen: levenservaring, doorzettingsvermogen en voelsprieten waarmee ik snel signalen oppik.

Liever dan een ‘quick fix’ werk ik met je aan een duurzame ontwikkeling. Daarbij schuw ik de diepgang niet. Ik ga naar de kern van de zaken om ze effectief aan te kunnen pakken en zie snel welke stappen er concreet gezet kunnen worden. Daarbij kunnen luchtige, praktische en existentiële vragen aan de orde komen.

Ik ben onder andere opgeleid in de competentiegerichte coaching, transactionele analyse en het biografisch coachen. Transactionele analyse gaat naar de basis van hoe we in het leven staan op een manier waar iedereen zich gemakkelijk in herkent. Het is een krachtige methode om inzichten te krijgen in jezelf.

Naast individuele coaching ben ik ook actief als organisatiecoach/procesbegeleider, onder andere bij de KNVB, NOC*NSF

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Jacinta bovendien coaching aan op de volgende manieren: organisatiecoaching, teamcoaching, wandelcoaching, coaching via skype

  • Persoonlijke doelen in je carrière en privé
  • Leiderschap en managementvaardigheden ontwikkelen
  • Werkstress
  • Vanuit eigen kracht handelen
  • Bouwen aan een energiegevende verdeling tussen jezelf, werk en thuis
  • Keuzes maken
  • Vervolgstappen in je carrière
  • Zelfvertrouwen vergroten
  • Herstellen en voorkomen van burnout

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633