Alle Schouten & Nelissen websites

Frida

Locatie Overijssel

"Duurzame verandering vergt een stevig fundament van innerlijk leiderschap"

Disciplines
Persoonlijke effectiviteit coaching, Managementcoaching, Stress en vitaliteit coaching
Tags 
Leiderschap, Persoonlijke kracht, Keuzes maken, Veerkracht & vitaliteit, Samenwerken, Levensvragen, Mindful Zelfcompassie, Sparringpartner, Innerlijke Rust, Persoonlijke ontwikkeling, Zelfvertrouwen
Coachingsvormen 
face-to-face, virtueel
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
Nederlands, Engels t.b.v. The Leadership Circle Profile
Certificering
The Leadership Circle Profile
Frida Huigen

Over deze coach

Heb je je ooit afgevraagd waarom je soms vast blijft houden aan gedrag dat je niet meer dient? In essentie is dat heel menselijk. In je leven heb je vaak gewoontes, samenwerkingspatronen en overtuigingen ontwikkeld zonder dat je nog weet waarom en waartoe. In lastige en uitdagende situaties of onder druk ben je als mens geneigd om te reageren vanuit oude manieren van denken, voelen en handelen. Dit kan de ontwikkeling van je talenten en creatieve vermogens belemmeren. Maar ook je energie en plezier in werk en leven verminderen. Hoe doorbreek je deze vaak onbewuste cirkels en maak je een volgende stap in je ontwikkeling? Die uitdaging ga ik graag met je aan!

Mijn naam is Frida Huigen en ik ben een nieuwsgierige reiziger in het leven. Ik werk altijd met hoofd, hart en handen. Vanuit een diep vertrouwen in het potentieel van mensen en met een doorleefde ervaring en compassie voor de kwetsbaarheid en rafelrandjes van ons mens-zijn. Mijn coachees geven mij terug dat ik betrokken, inspirerend, uitdagend, uitnodigend en resultaatgericht ben. Ik help je graag met het ontwikkelen van een stevig innerlijk kompas. Zodat je je minder laat leiden door onrust, onzekerheid of de gebeurtenissen om je heen, en meer leiderschap toont vanuit eigenheid, kracht en vertrouwen.

Ervaring

Ervaren coach, trainer en ontwikkelaar van impactvolle leertrajecten op het gebied van versterken van persoonlijk leiderschap en coachen in organisaties.

  • Leergang Gedragstrainer
  • Coachen in organisaties
  • Co-active Coaching
  • Organization & Relationship Systems Coaching
  • Leadership Embodiment
  • Mindfulness & Zelfcompassie
  • The Leadership Circle Profile
  • The power of embodied transformation
  • In het bedrijfsleven ook 15 jaar werkervaring als accountmanager, internationaal projectleider en consultant. Een effectieve combinatie van diepe kennis over beïnvloeden van gedrag met een stevig bewustzijn van organisatiedynamiek en taal van organisaties.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633