Angélique

Virtueel

"The best way to predict your future is to create it!"

Disciplines
Executive coaching, leiderschapscoaching, vrouwelijk leiderschap, Navigeren in verandering & transitie, work/life balance, persoonlijke effectiviteitscoaching, loopbaancoaching, stress- en vitaliteitscoaching.
Tags 
Leiderschap, vrouwelijk leiderschap, persoonlijk leiderschap, betekenisvolle carrière, carrièrevragen, keuzes maken, zelfvertrouwen, levensvragen, communiceren, grenzen stellen, mindfulness, zelfbewustzijn, zelfsturing, Imposter Syndroom, versterking intuïtie, coachen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, ondernemerschap, vitaliteit en stress, werk- en privébalans, regie nemen, internationaal, internationale carrière, diversiteit, inclusiviteit, expat.
Coachingsvormen 
Virtueel, telefonisch, email, WhatsApp
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands en Engels
Certificering
Gecertificeerde beroepsopleiding
Angelique Van Eeuwen Bos

Over deze coach

Ik ben een internationaal gecertificeerde (groeps)coach en bied jou een springplank om in jouw krachtige en authentieke IK te stappen en (opnieuw) af te stemmen op wat werkelijk belangrijk is en je volledige potentieel.

Ik leef en sta voor: kwetsbaarheid, verbinding, durven, impact.

Een belangrijk uitgangspunt dat ik hanteer is dat jij van nature creatief, vindingrijk en compleet bent. Ik zie je niet als iemand waar iets mis mee zou zijn of iemand die gefikst moet worden. Maar ik zie je als iemand die juist heel goed in staat is om je eigen antwoorden te vinden en te formuleren. Mijn taak als coach is om goed te luisteren, vragen te stellen, te verdiepen, eerlijk te zijn en je in je kracht te zetten in plaats van het geven van instructies en advies.

Naast het leren en het verkrijgen van nieuwe inzichten, staat het ‘doen’ voorop. Als coach daag ik je daarom uit om in actie te komen en moet je het vooral echt zelf willen. Jouw doelstellingen en wensen zijn topprioriteit. Mijn taak is om je volledig te steunen om jezelf te zijn en te handelen in lijn met wat jij belangrijk vindt in je leven. Jouw kwaliteiten, vaardigheden, waarden en wijsheid te laten ontdekken, die jou helpen om te bereiken wat je wilt.

Ik beweeg mij gemakkelijk in multiculturele omgevingen door mijn uitgebreide ervaring met het leven en werken in het buitenland met internationale professionals, leiders en groepen op verschillende continenten. Ik kom oorspronkelijk uit Nederland, heb vier jaar in Tanzania, Oost-Afrika gewoond en woon sinds 2022 in Ivoorkust, West-Afrika.

Empathisch, dynamisch, gedreven, intuïtief sterk, prikkelend, verbindend zijn woorden die ik als coach vaak terugkrijg.

Ervaring

  • Bachelor Arbeids- en Organisatiepsychologie, Rijksuniversiteit Groningen
  • Master Cultuur, Organisatie en Management met specialisatie in Cultuurverandering en Management, Vrije Universiteit Amsterdam
  • Internationaal gecertificeerde Co-Active Coach (CPCC) bij Co-Active Training Institute (CTI) en International Coaching Federation (ICF)
  • Certified practitioner Leadership Circle Profile™ en the Leadership System™, Leadership Circle
  • Gecertificeerd Positive Intelligence (CPQC) coach
  • Insights Discovery accreditatie
  • DISC gedrag en drijfveren
  • Reflector 360 en Big Five Personality
  • Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) 
  • ORSC Coaching Fundamentals

Ik heb internationaal ervaring in het ontwerpen, leiden en faciliteren van programma's gericht op organisatie- en leiderschapsverandering voor én het coachen binnen toonaangevende bedrijven in de financiële sector, retail, NGOs, sociale ondernemingen en diplomatieke missies.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633