Wil jij gratis Whatapp coaching? Neem contact op

De waarde van coaching in persoonlijke ontwikkeling

Unlimited coaching bij Schouten & Nelissen

Mark Cavallo is een personal development coach die al enige tijd bij Schouten & Nelissen en New Dawn werkt. Naast het coachen van diverse organisaties coacht hij ook de interne medewerkers van Schouten & Nelissen. Mark: “Inmiddels zijn we een aantal maanden bezig. Coaching helpt om meer verbinding te krijgen tussen wat een persoon wil en wat hij of zij kan. Het is namelijk belangrijk om te weten wat je talent en potentieel is om een stip op de horizon te kunnen zetten. Een coach ondersteunt hierbij door de juiste vragen te stellen en te triggeren. Doordat de coach een spiegel voorhoudt, leert de coachee tegenstrijdigheden te ontdekken en hiermee om te gaan.”

Coaching binnen Schouten & Nelissen

Schouten & Nelissen is een bedrijf dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling. Het is dan ook vanzelfsprekend dat coaching niet alleen extern, maar ook intern wordt aangeboden aan alle medewerkers. Via New Dawn krijgen medewerkers een aantal uur coaching dat gekoppeld wordt aan een specifiek thema, zoals management, persoonlijke effectiviteit of loopbaan.

De waarde van coaching bij persoonlijke ontwikkeling

De grootste waarde van coaching zit in het stellen van de juiste vragen en het triggeren van reflectie. Een coach kan helpen om inzichten te krijgen die anders misschien niet naar boven zouden zijn gekomen. Bovendien kan coaching bijdragen aan het vergroten van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Dit kan leiden tot betere prestaties en een hogere kwaliteit van leven.

collega s in bespreking close up 1

De ontwikkeling van coaching binnen Schouten & Nelissen

Medewerkers krijgen eerst een intake voordat ze beginnen met de coaching en na afloop van het traject ontvangen ze een feedback document. Op deze manier wordt gemeten hoe succesvol de coaching is en kan het traject indien nodig worden verbeterd. De eerste reacties zijn in ieder geval positief!

© Copyright 2024 New Dawn Coaching | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door Webmazing