Ready for The Next Step?

Gebruik het STAP-budget

Het STAP-budget is een subsidie van de overheid voor iedereen tussen de 18 jaar en de AOW-leeftijd die zichzelf verder wil ontwikkelen. Ieder jaar kan je eenmalig maximaal €1000,- krijgen voor het volgen van een opleiding, training of cursus. Zo ook voor de 10 ‘Next Step trajecten’, die speciaal voor jou zijn ontwikkeld om met het STAP-budget GRATIS het beste uit jezelf te kunnen halen.

Je krijgt niet iedere dag de kans om jezelf gratis te ontwikkelen…

Dus waar wacht je op?
New Dawn 2108793367872 (Large)

The Next Step: GRATIS training én coaching t.w.v. maximaal € 1.000,-

De arbeidsmarkt verandert en de manier waarop we werken verandert. Voor jou als werkgever, als werknemer, flexwerker of zzp’er. Hoe ga je om met die veranderingen? Welke mogelijkheden biedt het jou? New Dawn biedt je de unieke kans om je met STAP-budget kosteloos, persoonlijk- en professioneel te ontwikkelen inclusief de begeleiding van een coach. . Kies voor The Next Step, een programma bestaande uit een online training én persoonlijke coaching t.w.v. €1000,-! Werk aan je 21st century skills. Of vind samen met je coach die nieuwe baan waar je weer energie van krijgt. Welke Next Step zet jij?

Hoe werkt het STAP-budget

Hoe vraag ik STAP-budget aan voor een gratis Next Step traject?

Je doorloopt hiervoor een aantal eenvoudige stappen:

  1. Kies je Next Step traject en de startdatum
  2. Meld je aan. Je ontvangt een STAP-aanmeldingsbewijs.
  3. Vraag STAP-budget aan bij UWV met je aanmeldingsbewijs en DigiD.
  4. Start met je Next Step traject, zodra je aanvraag is goedgekeurd!

Let op: je aanmelding is pas definitief als je het STAP-budget hebt toegewezen gekregen. Tot die tijd zit je dus nog nergens aan vast.

Het STAP-budget wordt komend jaar in zes tijdvakken uitgekeerd. Het STAP-budget van de tijdvakken in 20222 waren telkens binnen enkele uren al op. Het STAP-budget van het eerste tijdvak van 2023 is vanaf 2 jnuari 10.00 uur aan te vragen. Maar je kan je nu alvast aanmelden voor je Next Step traject. Je ontvangt dan een STAP-aanmeldingsbewijs waarmee je op 2 januari direct een aanvraag bij het UWV kan indienen, want op = op.

Welke voorwaarden gelden er?

De overheid stelt bij het gebruik van het STAP-budget per tijdvak voorwaarden aan de start- en einddatum van je ontwikkeltraject. Om ervoor te zorgen dat je hieraan voldoet zijn de volgende Next Step trajecten  beschikbaar voor het 1e tijdvak.

  • 3 Next Step trajecten van 12 uur online training en 6 uur coaching ter waarde van € 1000,-, die starten op 1 februari en uiterlijk 20 juli 2023 moeten zijn afgerond;
  • 7 Next Step trajecten van 4 uur online training en 4 uur coaching ter waarde van € 700,-, die starten op 1 februari en uiterlijk 23 mei 2023 moeten zijn afgerond.

Doordat het een online programma is, kun je na de startdatum in je eigen tempo de online training volgen. Enige voorwaarde is dus dat je het volledige traject voor de einddatum hebt afgerond.

Welke GRATIS Next Step trajecten zijn er?

Hieronder vind je het New Dawn aanbod voor The Next Step: 10 gratis online trainingen inclusief persoonlijke coaching met STAP-budget. Zoals je wellicht weet is New Dawn onderdeel van Schouten & Nelissen. Om jouw aanmeldproces voor een Next Step traject met STAP-budget te vergemakkelijken en snel af te kunnen handelen, verloopt je inschrijving via de website van Schouten & Nelissen. Schrik dus niet als je op één van de trajecten hieronder klikt.

Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633