Alle Schouten & Nelissen websites

Truus

Locatie Noord-Holland

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken. - Confucius-

Disciplines
managementcoaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags 
zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, grenzen stellen, levensvragen, doelen stellen, cultuurverschillen, persoonlijk leiderschap, bewust en effectief voelen & handelen, talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, beïnvloeden en overtuigen, assertiviteit, zelfvertrouwen
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerd s&n academy
Truus Schepers Pasfoto

Over deze coach

Ik heb diepgaande interesse in dat wat de mens beweegt. Mijn leven staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, zowel die van mijzelf als de ontwikkeling van alle mensen waarmee ik heb mogen werken.
Ik creëer veiligheid en uitdaging waardoor de coachee snel doordringt tot de kern en daar antwoorden vindt. Zo komt er al doende een proces op gang waarbij de persoon in toenemende mate over het in zijn bron aanwezige potentieel kan beschikken. En vervolgens vanuit kracht kan handelen.

Wil je wezenlijke stappen maken? Ben je bereid daarvoor door te dringen tot in de kern? En durf je echt in de spiegel te kijken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Interculturele ervaring heb ik in de praktijk opgedaan door de laatste zeven jaar trainers op te leiden in Rusland en China.

Ervaring

  • Co-active Coaching
  • Groepsdynamica
  • Kompas Visie Coach
  • Systemisch werken
  • Rationele Effectiviteits Theorie
  • Gestalt Therapie
  • Transactionele Analyse
  • Analytisch Therapeut

Ik coach mensen uit alle lagen van de organisatie en ieder mens die vragen heeft over zijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ken de dynamieken die in organisaties spelen en de invloed daarvan op de rol die iemand heeft. Ik werk met mensen uit verschillende culturen en met expats.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633