Alle Schouten & Nelissen websites

Sylvia

Locatie Zuid-Holland, En virtueel

De sleutel tot succes ben je zelf!

Disciplines
stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags 
zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, persoonlijke presentatie, zelfsturing, assertiviteit, leiding geven, zelfvertrouwen, sparringpartner, levensvragen, doelen stellen, communiceren, grenzen stellen, burn-out, stressmanagement, versterking intuïtie
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
avonden, weekend, kantooruren
Taal 
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Sylvia Witters Pasfoto

Over deze coach

Ik laat graag mijn cliënten aan het woord:

  • "Met je bril op het puntje van je neus en je benen op de grond, leun je iets naar voren. Je kijkt geconcentreerd naar degene die spreekt. Je luistert, en dat kan je fantastisch...."
  • "Jouw positieve en energieke manier van (samen)werken, gepaard gaande met het mij uitdagen zelf na te denken over oplossingen, heeft mijn belangstelling voor verdergaande en diepergaande persoonlijke ontwikkeling verder aangewakkerd"
  • "Een ware regisseuse, open, toegankelijk maar ook recht voor z'n raap"
  • "Een positieveling die de mouwen opstroopt en er compleet voor gaat. Een doorzetter die haar omgeving motiveert, stimuleert en vleugels geeft"

Ervaring

  • HBO Organisatiepsychologie
  • Post HBO trainer, individuele coaching, teamcoaching en systeemdynamiek in organisaties,
  • HBO Master Organisatiecoaching
  • Kennis van en ervaring met Agile/LEAN en Scrum
  • Zelfsturing

Een coach van New Dawn

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633