Alle Schouten & Nelissen websites

Sarah

Locatie heel Nederland en virtueel

"Ontdek je eigen schat. Want een gebaand pad, is het pad van een ander"

Disciplines
Persoonlijke effectiviteitscoaching, loopbaancoaching, managementcoaching, stresscoaching, APK coach gesprek
Tags 
assertiviteit, beïnvloeden en overtuigen, burn-out, carrièrevragen,communiceren, delegeren, doelen stellen, focus, grenzen stellen, keuzes maken, leiderschap, leiding geven, Levensvragen, ondernemerschap, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke presentatie, persoonlijke uitstraling, samenwerken, talentontwikkeling, versterking intuïtie, vitaliteit en stress, werk-privébalans, zelfbewustzijn, zelfsturing, zelfvertrouwen
Coachingsvormen 
face-to-face, virtueel, telefonisch, e-mail, Whatsapp
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden
Taal 
Nederlands
Certificering
NOBCO/EMCC
Sarah Hendriks

Over deze coach

Als vriendelijke en doortastende Coach ben ik gespecialiseerd in de doelgroep Young Professionals vanuit mijn eigen praktijk De Groeistudio op het gebied van:

  • Talentontwikkeling
  • Loopbaancoaching
  • Stress- en burn-out coaching

Alles wat ik doe is erop gericht om jou meer balans, werkplezier en geluk te laten ervaren. Met behulp van bewezen methodieken nodig ik je uit om de antwoorden te vinden die je van binnen al hebt, waar je alleen soms (even) niet bij kunt. Daarbij ga ik uit van het potentieel en talent dat in ieder mens aanwezig is.

Voor De Groeistudio deed ik dat o.a. als Coach en Trainer aan de Hogeschool Utrecht en jarenlang in het bedrijfsleven vanuit de missie om anderen te helpen worden wie ze werkelijk zijn. Mijn missie komt voort uit een diepe overtuiging dat je pas echt vorm kunt geven aan jouw ideale loopbaan & leven als je jezelf volledig kent én bent. Met mijn jarenlange ervaring heb ik specifieke expertise op het gebied van vitaliteit, persoonlijk leiderschap, communicatie en ondernemerschap.

“Sarah weet de kern van de problematiek te pakken en gaat hier op een prettige en respectvolle manier samen met jou mee aan de slag” - Quote coachee

Ervaring

  • NOBCO/EMCC geaccrediteerd
  • Coachopleiding - Gortcoaching
  • Verdiepende Coachopleiding Stress- en Burn-out - Europees Instituut, De Baak
  • Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid – Hogeschool Utrecht
  • Master Bedrijfscommunicatie – Radboud Universiteit Nijmegen

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633