Alle Schouten & Nelissen websites

Sandra

Locatie Noord-Brabant. En virtueel

Als je wilt veranderen is beginnen een goede eerste stap!

Disciplines
lifestyle coaching, loopbaancoaching, personal coaching, talentmeting
Tags 
assertiviteit, beïnvloeden en overtuigen, beweging, carrièrevragen, coachen, communiceren, doelen bereiken, doelen stellen, feedback, grenzen stellen, het beste uit jezelf halen, introvert zijn, keuzes maken, persoonlijk leiderschap, regie nemen, sparringpartner, talentontwikkeling, timemanagement, werkplezier, werk-privébalans, zelfbewustzijn, zelfsturing
Coachingsvormen 
e-mail, face-to-face, skype / facetime, telefonisch
Flexibiliteit 
avonden, kantooruren
Taal 
nederlands
Sandra Bruins Pasfoto

Over deze coach

Al meer dan 20 jaar met veel plezier en enthousiasme coach en trainer bij Schouten & Nelissen op o.a. het gebied van Work-Life balance, loopbaan en prestatieverbetering. Met een pragmatische, doelgerichte insteek werk ik graag met jou aan jouw coachvraag, bijvoorbeeld het verbeteren van je zichtbaarheid, grenzen aangeven, weten wat je wilt en dat ook bereiken, je praktische vaardigheden (communicatief, sociaal of leiderschap) of de balans zoals jij die graag zou willen hebben. 

Belangrijk daarbij is te weten wat jouw waarden zijn. Als je deze kent dan zijn veranderingen en keuzes maken een stuk gemakkelijker. Mijn waarden zijn o.a. vrijheid, hulpvaardigheid, relativering, dingen voor elkaar krijgen en plezier. Graag bied ik je een respectvolle onbevooroordeelde omgeving waar je de ruimte hebt om weer de regie te pakken over dat waar jij je verder in wilt ontwikkelen.

Alles draait om beweging creëren en veerkracht te ervaren,  om zo jouw mogelijkheden ten volle te benutten.

Je kunt meer dan je denkt!

Ervaring

  • WO
  • Co-active coaching (CTI)
  • Leergang Loopbaan en Mobiliteitsadviseur (SN)
  • Leadership Circle Profile (TLC)

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633