Alle Schouten & Nelissen websites

Sacha

Locatie Noord-Holland, En virtueel

Coaching is niet alleen nuttig en leerzaam, maar ook heel bijzonder en leuk!

Disciplines
loopbaancoaching, managementcoaching, personal coaching, stress- en vitaliteitscoaching
Tags 
assertiviteit, beïnvloeden en overtuigen, bewust en effectief voelen & handelen, burn-out, carrièrevragen, coachen, communiceren, delegeren, doelen bereiken, doelen stellen, energie, feedback, focus, grenzen stellen, het beste uit jezelf halen, introvert zijn, keuzes maken, levensvragen, loslaten, patronen doorbreken, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke presentatie, persoonlijke uitstraling, regie nemen, rust, samenwerken, sparringpartner, stressmanagement, traumatische ervaring(en), versterking intuïtie, vitaliteit en stress, werkplezier, werk-privébalans, zelfbewustzijn, zelfsturing, zelfvertrouwen
Coachingsvormen 
e-mail, face-to-face, Zoom / Teams, telefonisch, whatsapp
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
engels, nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Sacha Loeffen Pasfoto

Over deze coach

Ik ben getrouwd, moeder van vier kinderen en ik woon in Heemstede. Na een juridische carrière ben ik in 2015 het coachvak ingestapt, omdat ik mensen graag op het persoonlijke vlak verder wil helpen.

Ik ben fulltime coach en mijn praktijk is gevestigd in Haarlem. Houd je van een informele setting in de frisse lucht? Dan spreken we buiten af en coach ik je tijdens een wandeling.

Mijn aanpak is vriendelijk maar ook duidelijk, doelgericht en praktisch. Ik streef met jou naar helderheid en resultaat. We bespreken je vraag en wat je wilt bereiken. We onderzoeken de belemmeringen die je ervaart en kijken wat er nodig is om je doel te bereiken. Ik gebruik verschillende methoden om je inzicht te geven én om je in beweging te krijgen. Welke inzichten heb je en wat ga je daar concreet mee doen? We gaan actief aan de slag en ik zet je stevig aan het werk voor optimaal resultaat.

Ik ben in balans en dat voel je; vriendelijk & duidelijk, nuchter & intuïtief, doelgericht & flexibel, rustig & spontaan, communicatief & taalgevoelig, scherp & analytisch. Ik houd je respectvol een spiegel voor. We kijken naar het grotere geheel en leggen verbanden. Onderliggende oorzaken en patronen komen aan bod.

Ervaring

  • Accreditatie HBM Individueel – ACTor (MyHBM Centre, 36 uur les, 20 uur zelfstudie)
  • 28 en 29- 11 2022: DISC en drijfveren (talent first, 12 uur les en 6 uur e-learning)
  • December 2022: Mindfulness Balans Stress coach (Balansanté, 32 uur)
  • Relatie coaching (2021, Psychodidact)
  • Arbeids- en gezondheidspsychologie (2021, NCOI)
  • Verdiepingsopleiding Coachen bij Stress & burn-out (2020-2021, Europees Instituut De Baak)
  • Loopbaancoaching voor gediplomeerde coaches (2020, TC Academy)
  • Systemisch coachen (2019, UNLP)
  • NLP Life coach (2015-2016, Op Koers NLP opleidingen te Moordrecht) bestaande uit: Vakbekwaam coach, Licensed Master Practitioner of Neuro-Linguistic Programming en Licensed NLP Coach
  • Nederlands Recht (1989-1994 Universiteit Leiden)

Mijn keurmerk bij NOBCO is EIA Senior Practitioner. 

Ik ben lid van Noloc en heb het keurmerk Noloc Register Loopbaanprofessional.

Over deze coach

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633