Alle Schouten & Nelissen websites

Renny

Locatie Groningen, Friesland, Drenthe, En virtueel

Just do it!

Disciplines
lifestyle coaching, stress- en vitaliteitscoaching, personal coaching, loopbaancoaching
Tags 
rouw/verlies, werk-privébalans, levensvragen, scheiding, zelfvertrouwen, familie problemen, burn-out, focus, zelfbewustzijn, keuzes maken, assertiviteit, sparringpartner, doelen stellen, traumatische ervaring(en), vitaliteit en stress, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, stressmanagement, hooggevoeligheid, versterking intuïtie
Coachingsvormen 
face-to-face, e-mail, telefonisch
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden
Taal 
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Renny Bos Pasfoto

Over deze coach

Mijn kracht is dat ik, samen met jou, in korte tijd een omgeving kan creëren waar jij je op je gemak voelt. Dit is de basis waar vanuit we aan de slag kunnen. We komen allemaal nou eenmaal hindernissen tegen waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Dit kan zijn op het gebied van werk, privé leven, rouw en verlies.

Mijn werkwijze is interactief, dynamisch en verrassend. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen gebaseerd op Transactionele Analyse, Familie opstellingen, mindfulness, lichaamswerk en creatieve benaderingen. We werken vanuit het het 'hier en nu' maar kijken ook naar je achtergrond, het karakter dat je hebt ontwikkeld, je kracht en je valkuilen. Hoe functioneer je in je huidige leefsituatie, op je werk, met vrienden? Wat zou je anders willen? We gaan op zoek naar antwoorden op je vragen. Waarom doe ik zoals ik doe? Hoe ziet mijn leven er uit als ik andere keuzes maak? Je krijgt inzicht in je eigen handelen waardoor je lef ontwikkelt om in het dagelijks leven anders met situaties om te gaan.

Ervaring

  • Coachopleiding (Weisfelt & Partners)
  • Rouwtherapeut (land van Rouw)
  • Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ (Hanzehogeschool)
  • familieopstellingen (Hellinger Instituut)
  • Transactionele Analyse TA (Weisfelt & Partners)
  • Regelmatig volg ik nascholingen en trainingen om mijn vakkennis bij te houden en te verdiepen.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633