Alle Schouten & Nelissen websites

Paola

Locatie Zwolle en virtueel

Disciplines
Persoonlijke effectiviteitscoaching, Managementcoaching, Stress-, life-style- en vitaliteitscoaching, Teamcoaching en Hypno-coaching.
Tags 
Beïnvloeden en overtuigen, Beweging, Bewust en effectief voelen & handelen, Communiceren, Grenzen stellen, Leiderschap, Life-style, Mindfulness en leren mediteren, Persoonlijke ontwikkeling, Samenwerken, Slapeloosheid, Sparringpartner, Talentontwikkeling, Vitaliteit en stress, Voeding, Werk-privébalans, Zelfbewustzijn, Zelfsturing en Zelfvertrouwen.
Coachingsvormen 
Face-to-face en virtueel.
Flexibiliteit 
Kantooruren.
Taal 
Nederlands en Engels.
Certificering
  • Europees Instituut Post HBO, 3,5 jaar Psychosociaal Werk – Coaching & Counseling
  • Certificaat Belbin Teamrolmanagement
  • Certificaat Casemethodiek van Argyris
  • Opleiding Voedings- en Gewichtsconsulent plus masterclasses
  • Internationaal Register Hypnotherapeut plus certificaten hypnotherapie en stressmanagement en chronische angst en angststoornissen
Paola Pisu

Over deze coach

Als jij meer regie wilt nemen over je eigen groei, ben ik graag je coach en gids

Iets waarin ik heilig geloof is dat als jij ervoor kiest te groeien dat ook absoluut gebeurt. Deze groei, ontwikkeling en bewustzijn versnel je door coaching.
Jouw vraag en doel zijn leidend en ik volg je, stel vragen, prikkel je en laat je nadenken. Waar nodig deel ik kennis, zodat jij daarop verder kunt bouwen.

Je treft een intuïtief en soms ietwat speelse coach die scherp luistert, jou ziet en jou vooral ook oprechte aandacht geeft. Dat kan soms confronterend zijn, maar het draagt absoluut bij aan jouw groei.

Samen gaan we op zoek naar patronen en automatismen die je ‘nu’ belemmeren om stappen verder te komen en naar waardevolle alternatieven waarmee jij je effectiviteit en levensgeluk vergroot.

Bij een samenwerking is een ‘match’ essentieel. Neem contact op en we onderzoeken hoe we richting kunnen geven aan jouw groei.

Ervaring

  • Coach sinds 1998
  • Europees Instituut Post HBO, 3,5 jaar Coaching & Counseling
  • Internationaal Register Hypnotherapeut plus certificaten stressmanagement, regressietherapie, chronische angst en angststoornissen
  • Voedings- en gewichtsconsulent
  • Certificeringen voor diverse persoonlijkheidsanalyses.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633