Alle Schouten & Nelissen websites

Natalie

Locatie Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, En virtueel

Weten waar jij vol energie voor wilt gaan – en hoe je anderen kunt meenemen

Disciplines
executive coaching, loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching, stress- en vitaliteitscoaching
Tags 
focus, zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, leiding geven, zelfvertrouwen, communiceren, grenzen stellen, cultuurverschillen, doelen stellen, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, visie vormen, samenwerken, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden, weekend
Taal 
nederlands, engels, duits
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Natalie Eckelkamp Pasfoto

Over deze coach

Volop energie krijgen van je werk – ik help je om helder te maken wat dat voor jou betekent. In een intensief traject onderzoeken we wat jij nodig hebt voor meer werkplezier en levensvreugde.

Of je nu blij wilt zijn in je werk, verlangt naar rust en ruimte, meer zelfvertrouwen nodig hebt, beter wilt leiding geven of tegen specifieke belemmeringen aanloopt – in de kern gaat het er om te weten waar jij over gaat en wat dus uniek is aan jou. Als je weet waar jij van houdt en wat je het liefst doet, waar jij energie van krijgt en wat jij wilt bereiken, kun je de weg vinden om dat waar te maken.

Je merkt tijdens het traject al snel hoe veel meer mogelijk wordt. Je gaat de ruimte ervaren om nieuwe stappen te maken en te bereiken wat jij belangrijk vindt. Je gaat boordevol inzichten en handvatten verder. Daarbij krijg je altijd meer dan je had verwacht, omdat je niet alleen nieuwe inzichten opdoet en perspectieven krijgt aangereikt maar ook direct nieuwe ervaringen opdoet. Je gaat je lichter en vrijer, zelfverzekerder en sterker voelen.

Dat heeft effect op mensen om je heen, want we kijken als je wilt ook naar de samenwerking binnen je team of organisatie en wat jij wilt bijdragen. Je ontdekt hoe je jezelf in de interactie en communicatie met anderen wilt opstellen en inbrengen om samen meer te bereiken. Als leidinggevende leer je hoe je anderen beter motiveert en meeneemt in de ontwikkeling die jullie willen.

Als je hier behoefte aan hebt, begeleid je er heel graag bij. Als expert voor loopbaan- en leiderschapsontwikkeling word ik blij als mensen ontdekken hoe zij bij zichzelf komen en samen kunnen werken op een manier die het allerbeste bij hen past.

Ervaring

Ik blik inmiddels terug op vele jaren ervaring met honderden cliënten. Mijn kennis baseert op een groot aantal diepgaande opleidingen en trainingen, onder andere:

  • Leiderschapsontwikkeling - Art & Practice of Leadership Development, Harvard John F. Kennedy School; 
  • Coaching & Counseling, Europees Instituut (individuele en groepscoaching, oplossingsgerichte methode, lichaamswerk, e.a.); 
  • Coaching tot de Kern, Weisfelt & Partners;
  • Transactionele Analyse, Weisfelt & Partners; 
  • Loopbaanontwikkeling, Alites; 
  • Methodieken zoals de Oplossingsgerichte Methode, Appreciative Inquiry, NLP;
  • Workshops en opleidingen rond ervaringsgericht coachen zoals Liefdesstrijd-Machtsstrijd, Omgaan met Weerstand, Schuld & Schaamte, Van Permissie naar Provocatie;
  • Workshops en programma's rond organisatieontwikkeling zoals Ziekte en Gezondheid in systemen, Organizational Development: How To Make Organizations Better;
  • Andragologie, Universiteit van Amsterdam - doctoraalstudie gericht op de ontwikkeling van autonomie en verantwoordelijkheid bij volwassenen.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633