Alle Schouten & Nelissen websites

Monique

Locatie Groningen, Friesland

Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw!

Disciplines
stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags 
familie problemen, zelfbewustzijn, keuzes maken, werk-privébalans, zelfsturing, grenzen stellen, relatie, carrièrevragen, zelfvertrouwen, levensvragen
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden, weekend
Taal 
nederlands, fries
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Monique R Pasfoto

Over deze coach

Ik ben een mensgericht persoon die geniet van (diepgaande) gesprekken. Wederzijds respect, openheid en gastvrijheid zijn belangrijk voor mij. Mijn aanpak is integer, duidelijk en resultaatgericht. Ik breng graag mensen bij elkaar en geniet van het leven. Naast mijn vak als therapeut en coach organiseer ik coach- en creatieve vakanties. Belangrijke waarden in mijn leven zijn respect, openheid en (gast)vrijheid. Daarnaast hou ik van een gezonde dosis humor! In mijn vrije tijd doe ik aan beeldhouwen, hou ik van reizen naar primitieve landen en drink ik graag een lekker wijntje met vrienden.

Ik werk als coach, loopbaanadviseur en psychosociaal therapeut vanuit mijn eigen bureau. Daarnaast werk ik als Systeemwerker (organisatie-en familieopstellingen). Ik ben Noloc en StiR geregistreerd, en ben gecertificeerd Teamcoach, Teamtrainer en S&N Certified Compass Coach. Daarnaast heb ik een 4-jarige HBO opleiding gevolgd tot Psychosociaal Therapeut.

Ervaring

  • Psychodidact: Psychosociaal Therapeut/Stressmanager
  • Bert Hellinger Instituut Master Organisatieopstellingen
  • Basisopleiding Familieopstellingen- en Organisatieopstellingen
  • Speedcoachen, Systemisch coachen, Transformatie in Organisaties
  • Blankestijn & Partners Post HBO Systemisch Teamcoach /Teamtrainer
  • Professioneel Vaardigheidstrainer
  • NLP Practitioner; Trainingsinstituut Rappard

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633