Marty

Locatie Noord-Brabant, En virtueel

Samen op zoek naar meer geluk in leven en werk!

Disciplines
executive coaching, loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags 
carrièrevragen, zelfsturing, levensvragen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, focus, grenzen stellen, zelfbewustzijn, keuzes maken, leiding geven, zelfvertrouwen, sparringpartner, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, samenwerken, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen 
face-to-face, telefonisch
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Marty Kanters Pasfoto

Over deze coach

Ik werk als inspirator voor geluk en groei. Het is mijn passie om mensen te inspireren het beste in zichzelf naar boven te halen.
Ik werk op basis van respect en vertrouwen en mijn werkwijze is professioneel, doortastend en enthousiast. Ik werk in lijn met de uitgangspunten van de positieve psychologie, waarbij ik vooral focus op mogelijkheden, verbeterkansen en op het (verder) versterken van je sterke punten; kortom: ik moedig mensen aan de beste versie van zichzelf te worden!

Levensgenieter die zelf wil blijven groeien en anderen wil helpen groeien.

Ervaring

  • Ervaring in internationaal (en technisch) georiënteerde, corporate werkomgevingen en expertise op het gebied van executive- loopbaan- en leiderschapscoaching
  • HBO Personeel & Arbeid
  • Post-HBO Loopbaan-coaching/Life-coaching
  • Opleiding Gelukscoach
  • Opleiding Energetisch coachen.
  • Accreditaties/masterclasses: MBTI, Compass Coaching, Advanced Leadership Program, Jobmarketing 3.0

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050 (Large)
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633