Alle Schouten & Nelissen websites

Martine

Locatie Noord-Holland

Disciplines
loopbaancoaching, personal coaching, stress- en vitaliteitscoaching
Tags 
assertiviteit, werk-privébalans, beïnvloeden en overtuigen, beweging, burn-out, carrièrevragen, delegeren, focus, grenzen stellen, keuzes maken, persoonlijk leiderschap, talentontwikkeling, stressmanagement, zelfvertrouwen
Coachingsvormen 
e-mail, face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp
Flexibiliteit 
avonden, kantooruren
Taal 
nederlands
Certificering
Martine Smidt Luijk Zw Pasfoto

Over deze coach

Ik leer je op een andere manier denken en kijken naar jouw werk en wie jij daar in bent. Met prikkelende vragen weet ik vrij snel de vinger op de zere plek te leggen.

Met gesprekken en oefeningen maak ik je bewust van je talenten en drijfveren. Met energie en enthousiasme breng ik je in beweging om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Zodat je de volgende stap zet in je loopbaan of aan de slag gaat met jouw werkstress.

Ervaring

  • Logopedie (HBO) Onderwijskunde (WO)
  • Professional als Coach, Loopbaancoach en Persoonlijke Ontwikkelingscoach Annet Brinkhuis, Coachen bij Stress en Burn-Out

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633