Alle Schouten & Nelissen websites

Mark

Heel Nederland en virtueel

"The meaning of life is to find your gift; the purpose of life is to give it away."

 

Disciplines
Executive coaching, (Zelf) Leiderschap ontwikkelen, Leadership presence, Conflict hanteren, Purpose, Overtuigingen, Mindset change.

Tags 
Leiderschap, team en relatie coaching, spiritualiteit, overtuigingen, zelfkennis, waarden en gedrag, omdenken en herkaderen, persoonlijkontwikkeling, carriere, omgaan met conflict en moeilijke mensen, kwaliteiten, keuzes maken, zelfvertrouwen

Coachingsvormen 
Wandelen, face to face, zoom/teams en e-coaching (schrijven, appen)

Flexibiliteit 
kantooruren, avonden - op uitzonderlijk verzoek, zaterdagen

Taal 
Nederlands, Engels en Frans.

Certificering
ICF gecertificeerd (PCC)
Team Coach (EMCC)
Coaching therapie (Nederlandse Academie van Psychotherapie)
NLP TimeLine
Presence (Coaches Rising)

Mark Cavallo

Over deze coach

"Ik coach mensen bij het creëren van nieuwe mogelijkheden uit problemen, uitdagingen en hardnekkige overtuigingen. Ik daag mijn cliënten uit om uit hun comfortzone te stappen. Ik ben pragmatisch, spiritueel en empathisch. Ik hulp cliënten hun blinde vlekken te vinden en hun krachten te versterken; en hulp ze leren omgaan met de tientallen paradoxen waarmee ze dagelijks geconfronteerd worden.”

Ervaring

Executive coaching senior executives (international)
Team coaching conflict management en purpose
Transactionele analyse
Saboteurs (positive intelligence)
Leadership presence
Leiderschapstrajecten voor high potentials (workshops, 1 op 1, intervisie)

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633