Mark

Heel Nederland en virtueel

Disciplines
Executive coaching, Leiding geven, Loopbaan coaching, coaching op richting en purpose.
Tags 
Leiderschap, overtuigingen, zelfkennis, waarden en gedrag, persoonlijkontwikkeling, carriere, saboteurs, kwaliteiten, imposter, keuzes maken, zelfvertrouwen
Coachingsvormen 
Wandelen, face to face, zoom/teams en telefonisch
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden - op uitzonderlijk verzoek
Mark Cavallo

Over deze coach

"Ik coach mensen bij het creëren van nieuwe mogelijkheden uit problemen, uitdagingen en hardnekkige overtuigingen. Ik ben provocerend, direct en empathisch.  Een probleem bij de wortels aanpakken, creatieve oplossingen en humor kenmerken mijn stijl. Samen werken we aan jouw vraagstelling of doel, en onderweg verkennen we de verschillende bronnen van zowel energie als belemmering in jouw leven".

Ervaring

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050 (Large)
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633