Alle Schouten & Nelissen websites

Marion

Locatie Limburg, Noord-Brabant, En virtueel

In ieder van ons zit een kern waar we niet gekwetst zijn, waar we gezond, ontvankelijk en krachtig zijn. Die kern terugvinden is misschien wel de mooiste zoektocht van ons leven – Piero Ferrucci, Italiaans filosoof

Disciplines
managementcoaching, stress- en vitaliteitscoaching, personal coaching
Tags 
zelfbewustzijn, carrièrevragen, zelfsturing, assertiviteit, zelfvertrouwen, communiceren, burn-out, grenzen stellen, keuzes maken, persoonlijke presentatie, doelen stellen, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling
Coachingsvormen 
e-mail, whatsapp, telefonisch, skype / facetime, face-to-face
Flexibiliteit 
avonden, kantooruren
Taal 
nederlands, engels, duits
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Marion Woltyers Pasfoto

Over deze coach

Ik omschrijf mezelf als een positief ingestelde, verbindende inspirator. Ik kijk positief naar het leven en probeer uit elke situatie iets leerzaams te halen waar ik mee verder kan. Praktisch gezien betekent dat: nieuwsgierig zijn in plaats van direct oordelend. Ik ervaar dagelijks momenten in mijn omgeving om dit te praktiseren met mijn kinderen, partner, vrienden en zakelijke cliënten.

Verbinding is voor mij een kernwaarde. Sociale contacten zijn een bron van energie in mijn leven. Om contacten hecht en solide te houden, heb ik geleerd dat een goede innerlijke balans hiervoor de basis is. Dat betekent tijd nemen voor reflectie en ontspanning.

Ik kies naast mijn drukke baan regelmatig voor een resetmoment door mindfulness, sporten, beeldhouwen en schilderen, tuinieren en koken voor mijn gezin en vrienden.

Ik zie mezelf in eerste instantie als een praktisch ingestelde inspirator, actief en handen uit de mouwen steken, spiegelend in gedrag, theorie omzetten in praktijk, plannen maken en uitvoeren. Zelf ervaren, al gaat het in kleine stapjes.

Sinds 1996 werk ik als trainer en coach voor trainings- en adviesbureau Schouten & Nelissen in Zaltbommel. Met name houd ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering in relatie tot werkomgeving en privéleven. Daarnaast ben ik vanaf 2007 als zelfstandige gevestigd met mijn eigen bureau te Maastricht.

Naast mijn werk als trainer en coach, leid ik ,sinds begin 2018, aankomende trainers op in het vak als trainer bij de MARK Academy voor Levenskunst.

Ik kijk terug op een brede opleiding en een gevarieerde loopbaan. Deze veelzijdigheid, gecombineerd met mijn maatschappelijk opgedane kennis en ervaring in diverse functies en bedrijven, beschouw ik als mijn grote kracht in mijn huidige werk. Ik meen me daardoor goed te kunnen verplaatsen in de belevingswereld van mijn klanten.

Van weten naar doen!

Ervaring

Ik ben als gecertificeerd trainer en NOBCO/EMCC Senior coach aangesloten bij de volgende beroepsorganisaties en onderschrijf de Ethische Code voor Beroepstrainers en Coaches van de NOBCO en NOBTRA.

  • Voice Dialogue senior facilitator
  • Gecertificeerd Mindfulness trainer/coach
  • Gecertificeerd RET trainer/coach
  • Gecertificeerd Belbin: Interplace- en 16PF persoonlijkheidstesten
  • Gecertificeerd Gecombineerde Leefstijl/vitaliteit Interventie coach/trainer
  • Gecertificeerd Integrated coach/trainer

Een coach van New Dawn

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633