Alle Schouten & Nelissen websites

Marion

Locatie midden Nederland

"De kaart is niet het gebied - er is altijd meer mogelijk dan je denkt."

Disciplines
Executive coaching, Leiderschap ontwikkeling, Carrière reflectie, DirectieTeam & Management begeleiding, Vitaliteit en Balans vragen, Communicatie & Performance coaching.
Tags 
Zelfleiderschap, Beïnvloeden en overtuigen, Loopbaanontwikkeling, Bewust en effectief voelen & handelen, Burn-out, Carrièrevragen, Communiceren, Delegeren, Doelen stellen, Focus, Grenzen stellen, Keuzes maken, Leiderschap, Levensvragen, Persoonlijke ontwikkeling, Persoonlijke presentatie, Persoonlijke uitstraling, Samenwerken, Sparringpartner, Talentontwikkeling, Werk-privébalans, Zelfbewustzijn, Zelfvertrouwen.
Coachingsvormen 
Face-to-face, reflection-on-action (op eigen locatie), mail, whatsapp, virtueel en telefonisch.
Flexibiliteit 
Woensdag donderdag & vrijdag (inclusief avond en zaterdagochtend).
Taal 
Nederlands en Engels.
Certificering
 • Master of Arts Begeleidingskunde/ Veranderkunde
 • RegisterCoach LVSC
 • RIVM erkend Gedrag-verander Trainer/Coach Vitaliteit
 • DISC Drijfveren-analyse certificering
 • Persoonlijke Effectiviteit & Leiderschap (Covey Instituut)
 • PersonalEfficiencyProgram (IBT Benelux)
 • Phoenix Opleidingen Systemisch NLP-TA Trainer/Coach


Marion Soons

Over deze coach

Coaching is voor mij vooral beweging en keuze brengen; in denken, doen en voelen. Mensen stimuleren, ondersteunen en prikkelen tot nieuwe stappen. Dat maakt dit werk iedere dag weer boeiend, uitdagend en verassend, want mensen zijn vaak tot meer in staat dan ze voor mogelijk houden. Mijn stijl is open en doelgericht; praktisch en gericht op persoonlijke kracht en eigen keuze. Mensen ervaren mij als enthousiast, energiek, duidelijk en respectvol.

Huidige ontwikkelingen leggen druk. Ben jij op zoek naar overzicht, inzicht of zelfs een ander uitzicht? Naar meer bevlogenheid, invloedsfeer, eigenaarschap of regie voelen? Dan heb ik jou met ruim 20 jaar ervaring en mijn grote passie voor ontwikkelen, veel te bieden.

Coaching is voor mij 'het beste uit mensen en samenwerking' halen, gaan voor het mooiste resultaat met het eigen potentieel optimaal gebruiken’. Ik ben als Coach vooral gericht op: bewustwording, (zelf)vertrouwen, zelfkennis en zelfactualisatie vergroten. En word getypeerd als een no-nonsense coach, die deskundig doch enthousiast, positief confronterend prikkelt en uitnodigt tot duurzaam lerend reflecteren’.

Als begeleidingskundige kijk ik ook naar (organisatie)cultuur, houding & gedrag, onderlinge interne en externe communicatie, dynamiek en interactie. En benader ik een ontwikkelvraag vanuit systeemdenken en grotere samenhang.

Ik werk met de eigen (betekenisvolle) verhalen en ga diepere, vaak onbewuste weerstanden niet uit de weg. Als externe vertrouwenspersoon zijn ook mediation, conflict- en integriteit thema's of (multi) culturele problematiek voor mij bekend terrein.

Ervaring

 • Executive coaching; 'sparren op eenzame hoogte'
 • Coachend assertief leiderschap versterken
 • inspirerend carrière perspectief behouden
 • (team)patronen kennen en constructief doorbreken
 • energiek & vitaal gedrag creëren
 • van stressvol presteren naar gewenst presenteren

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633