Alle Schouten & Nelissen websites

Marieke

Locatie Utrecht, Noord-Holland, En virtueel

Het leven is als fietsen: om je evenwicht te behouden, moet je in beweging blijven

Disciplines
executive coaching, stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags 
focus, zelfbewustzijn, zelfsturing, levensvragen, leiding geven, grenzen stellen, burn-out, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, zelfvertrouwen, sparringpartner, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, vitaliteit en stress, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, samenwerken, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Marieke Wulffelé Pasfoto

Over deze coach

Wat is typisch Marieke? Ik hou van het leven, ben optimistisch, energiek en nieuwsgierig. En ik hou van mijn werk als coach en trainer. Als je me vraagt je te helpen in je ontwikkelproces, dan ben ik werkelijk in mijn nopjes. Mijn honger naar kennis en inzichten die betrekking hebben op de vraag ‘Hoe kan ik van betekenis zijn voor de ander? En ‘Hoe kan ik de ander helpen om te groeien, te ontwikkelen, te inspireren tot leren, een stap verder te komen?’ is niet te stillen.

Men waardeert in mij dat ik een stap verder wil gaan, dit is intensief en enerverend. Ik nodig mensen uit om vanuit verbinding met zichzelf, te luisteren naar hun lijf, kracht, idealen en verlangens én meer meester te zijn over hun eigen leven. Hiertoe heb ik een rijk repertoire aan vragen en interventies in mijn ‘rugzak’. Ik kan goed luisteren en op vriendelijke en prikkelende wijze weet ik de juiste snaar te raken. In de begeleiding streef ik naar de optimale mix tussen bewegen en verdiepen, in de richting die voor jou van betekenis is.

Ervaring

  • Phoenix Trainersopleiding: driejarige Opleiding in professionele communicatie; masterclass Systemisch Werken, masterclass De beweging van de Ziel
  • CSR Centrum: Stresspreventie en -interventie
  • Buro van Laar: De psychologie van het lichaam (licentiehouder)
  • Mastermind: DISCOVER potentieelonderzoek (licentiehouder)
  • Nyenrode: Leiderschap
  • De Baak: Professional als Coach
  • Phoenix: Trainersopleiding

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633