Alle Schouten & Nelissen websites

Maarten

Locatie Noord-Brabant, Limburg

Als coach help ik jou in contact te komen met jouw beste zelf!

Disciplines
Coaching op gedrag en samenwerking, loopbaancoaching, coaching op (zelf) leiderschap
Tags 
Focus, carrièrevragen, zelfsturing, leiding geven, sparringpartner, doelen stellen, grenzen stellen, zelfbewustzijn, keuzes maken, zelfvertrouwen, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, samenwerken, leiderschap
Coachingsvormen 
Face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
Kantooruren, indien noodzakelijk avonduren.
Maarten Van Arkel Pasfoto

Over deze coach

Ik ben een ervaren coach, empathisch, enthousiast, en direct. Ik geloof dat wij allemaal, dus ook jij, talenten en potentieel hebben, en het gaat er mij vooral om die tot wasdom te laten komen. Dat begint met bewust te worden, vooral weten waar je energiebronnen en belemmeringen liggen, en vandaar uit je doelen te stellen. Dat kan op gebied van functioneren, samenwerking, zelfleiderschap en leiderschap aan anderen.

Ervaring

  • Training Certification Compass Coaching
  • Training Co-Active Coaching
  • Management en organisatie
  • Gecertificeerd MBTI coach
  • Gecertificeerd Insights Discovery Practitioner
  • Opleiding Counseling
  • In het bedrijfsleven veel te maken gehad met Employabilityvraagstukken, verandermanagement en teamontwikkeling

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633