Alle Schouten & Nelissen websites

Kootje

Locatie Noord-Brabant, Limburg

Op veertig procent van ons 'gelukspotentieel' kunnen we zelf invloed uitoefenen

Disciplines
loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags 
beweging, zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, zelfvertrouwen, levensvragen, communiceren, grenzen stellen, werk-privébalans, vitaliteit en stress, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, versterking intuïtie
Coachingsvormen 
face-to-face
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Kootje Van Beek Pasfoto

Over deze coach

Mijn stijl als coach is eclectisch en intuïtief waarbij ik gebruik maak van mijn kennis (scholing/opleiding), 32 jaar professionele ervaring (coach, trainer, therapeut, mediator) en 54 jaar persoonlijke levenswijsheid!

Het traject wordt afgestemd en gebaseerd op dat wat er nodig is om de coachee naar een hoger gevoel van welzijn (werk en privé) te brengen.
Luisterend, analytisch, geduldig met humor en gebruik makend van verschillende werkvormen en wandelingen in de natuur.
Gelijkwaardigheid, respect, vertrouwen en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden en het fundament om samen te kunnen werken.

Voor mij is een traject geslaagd als we; de 'vinger op de zere plek hebben gelegd', 'de angel er uit is gehaald ', 'het ei is gelegd' en ' de koe bij de horens is gepakt'.

Mensen letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen is mijn drijfveer waarbij we zowel zittend in mijn praktijkruimte in Nuenen alsook wandelend in de natuur aan de slag zullen gaan. Samen op pad gaan en ontdekken en ontrafelen waar de verrijking in het leven zichtbaar en voelbaar mag worden.

Ervaring

  • Hogeschool van Amsterdam 
  • Instituut voor eclectische psychologie Nijmegen (NLP practioner)
  • Re-integratie deskundige (Winnock),
  • Alba academie Veldhoven (loopbaancoaching)
  • Merlijn opleiding tot mediator
  • Phoenix Utrecht (systemisch coachen)
  • Voice Dialogue (Lex Mulder/Berry Collewijn)
  • School voor Zijnsorientatie Utrecht (Hans Knibbe)
  • Wandelcoaching bij Nanette Kant
  • Positieve psychologie (BIVT)

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633