Alle Schouten & Nelissen websites

Karin

Locatie Noord- & Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland

"Coaching voor meer effectiviteit en geluk."

Disciplines
Persoonlijke coaching, loopbaancoaching, managementcoaching, stresscoaching, executive coaching
Tags 
Werkplezier/voldoening, Stress vermindering en Burn-out preventie, Work-life balance, Persoonlijke groei, Samenwerking, Communicatie, Carrière/loopbaanvragen, Doelen en Grenzen stellen, Keuzes maken, Zelfsturing, Zelfvertrouwen, Sparringpartner
Coachingsvormen 
face-to-face, video-bellen, telefonisch, e-mail, whatsapp
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden, weekend
Taal 
Nederlands, Engels
Certificering
Gecertificeerd Coach European Monitoring and Coaching Counsel (EMCC), lid van de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO) 
Karin Van Charldorp

Over deze coach

Als van oorsprong gepromoveerd apotheker heb ik 30 jaar met veel plezier en succes leiding gegeven in het bedrijfsleven. Daar heb ik zelf de waarde van externe coaching ervaren. Dat heeft mij gemotiveerd om een coachingsopleiding te volgen met als resultaat dat ik tegenwoordig geniet van mijn werk als onafhankelijk, Europees gecertificeerd coach.

Ik coach (onder andere) mensen die meer plezier/voldoening uit hun werk willen halen of die hun werk-privébalans willen optimaliseren.

Een hoge werkdruk, hoge kwaliteitseisen, gebrek aan goede communicatie en samenwerking met lastige collega’s in complexe projecten, vormen een voedingsbodem voor te veel piekeren en energieverlies. Door mijn rustige, gestructureerde aanpak krijg je meer inzicht hoe je hiermee kunt omgaan. Dat maakt dat je bereikt wat je wilt.

Het kan ook zijn dat de balans zoek is tussen de tijd die je besteedt aan bijvoorbeeld onderwijs geven en research doen, aan deadlines halen en kwaliteit leveren of aan werk en privé. Sparren met mij helpt om duidelijk te krijgen wat je echt belangrijk vindt en te zorgen dat je daar ook naar kan gaan handelen. Dat maakt dat je gelukkiger wordt.

Ik vind het fijn dat ik word ervaren als een zeer pragmatische, optimistische & realistische, zorgvuldige, betrouwbare en effectieve coach.

Ervaring

  • Als coach en (ex)projectleider
  • 1000-en 1:1-coachende gesprekken gevoerd
  • Gedegen begrip van het werk en de issues die spelen in (farma)-bedrijfsleven en organisaties/instellingen
  • Geaccepteerde coaching technieken/modellen in trajecten op maat
  • Werkplezier/voldoening, Stress vermindering en Burn-out preventie, Work-life balance, Persoonlijke groei, Samenwerking, Communicatie, Carrière/loopbaanvragen
  • Master Farmacie, apothekersdiploma, PhD farmacologie (UvA)
  • Geaccrediteerde opleiding “Professioneel coachen” voltooid
  • Gecertificeerd Coach (European Monitoring en Coaching Counsel)
  • Lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633