Alle Schouten & Nelissen websites

Josée

Locatie Zuid-Holland, Noord-Holland, En virtueel

“Ieder mens is uniek en vraagt een unieke benadering”

Disciplines
talentmeting, loopbaancoaching, executive coaching, managementcoaching, personal coaching, lifestyle coaching
Tags 
leiderschapsstijlen, vitaliteit en stress, burn-out, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, zelfbewustzijn, rouw/verlies, samenwerken, stressmanagement, persoonlijk leiderschap, introvert zijn, zelfvertrouwen, persoonlijke presentatie, keuzes maken, carrièrevragen, werk-privébalans, grenzen stellen, persoonlijke uitstraling
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Josee Van Hage Pasfoto

Over deze coach

Vanuit mijn visie dat succes begint met plezier, ontwikkeling en groei, werk ik je graag met je aan jouw loopbaan- en levensvraagstukken. Het vinden van de juiste balans in werk en leven is een uitdaging in de huidige professionele omgeving. Ik ben vooral benieuwd naar jouw specifieke vraagstuk, datgene waar jij tegen aanloopt in jouw ontwikkeling.

In onze coachrelatie zet ik in wat nodig is om in beeld te krijgen waar het voor jou ècht over moet gaan. Daar gaan we mee aan de slag. Om je te helpen jouw doelen te realiseren. Door actief en verdiepend in gesprek te zijn. Reflectie is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Ik werk pragmatisch, daadkrachtig en met het door jou gewenste resultaat voor ogen. Waar nodig ondersteun ik je, waar het kan daag ik je uit, om het gesprek met jezelf (en met anderen) op een andere manier aan te gaan.

Ervaring

  • NOBCO/EMCC Senior Practitioner
  • ODC coach (Odin Development Compass)
  • Master of Arts in Managing Human Resources
  • Master of Psychosocial Health Sciences

Ik heb een achtergrond in de internationale hotellerie. Na mijn Master of Arts in Managing Human Resources werkte ik als HR manager in verschillende internationale commerciële ondernemingen. In 2002 vestigde ik me als zelfstandig coach, trainer/opleider en HR consultant. Ik professionaliseerde me als meestercoach en dieptepsycholoog. Dit bracht mij achter de schermen bij een breed scala aan verschillende organisaties, instellingen en ondernemingen. Mijn belangstelling en focus ligt bij de ontwikkeling van mensen in de professionele context. Zowel individueel als in teams. Met die ervaring werk ik graag met jou aan jouw unieke ontwikkeling, vanuit jouw unieke vraag.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633