Alle Schouten & Nelissen websites

José

Noord-Holland. En virtueel

It is a basic human need to develop oneself, to be stretched. So what do you want to work on?

Disciplines
managementcoaching, lifestyle coaching, personal coaching, loopbaancoaching, stress- en vitaliteitscoaching
Tags 
relatie, carrièrevragen, keuzes maken, zelfvertrouwen, levensvragen, communiceren, grenzen stellen, zelfbewustzijn, zelfsturing, sparringpartner, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden, weekend
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerd s&n academy
José Steer Pasfoto

Over deze coach

Kenmerkend voor mij zijn mijn vakmanschap, openheid, energie en toewijding. Ik bied je een veilig klimaat, waarin je veel ruimte zult ervaren om gericht te kunnen werken aan jouw coachvraag, waarbij alles er mag zijn. Van mensen die met mij gewerkt hebben, krijg ik terug dat ik scherp, gedreven en doortastend ben. Ook dat ik werk met betrokkenheid, humor én relativeringsvermogen. Ik ben gefocust op het activeren en verder ontwikkelen van jouw aanwezige krachtbronnen, die je kunt inzetten voor datgene waar het jou werkelijk om gaat. Ik creëer beweging, zodat jij weer keuzevrijheid ervaart leidend tot duurzame verandering. Mijn ambitie is dat je (weer) verbinding ervaart met jezelf, de ander, een taak of missie, een groter geheel. Om zo gemotiveerd je leven te leiden en het beste uit jezelf te halen.

Omdat ik zogenaamd Integrated werk (de coaching zoveel mogelijk geïntegreerd in jouw leven- en werksituatie) gedurende de loop van ons traject, ben ik feitelijk niet gebonden aan locatie. Onze contacten kunnen zodoende via alle mogelijke kanalen lopen: Van Face to face tot Skype

Ervaring

  • Master Social Science, Pedagogy, Universiteit van Amsterdam
  • ACT Advanced (Acceptance and Commitment Therapy)
  • Human Givens Coach/Therapist
  • Veranderkundige, Pulsar Academie
  • Certified Integrated Coach, Schouten en Nelissen
  • Expertise en ruime ervaring o.a. p gebied van:
    Stress en Burn-out, Rouw en Verlies, ontslag en Reorganisatie, trauma en fobie, voeding en beweging, Work-life balance; Samenwerking, loopbaanvragen, zichtbaarheid, mindfulness, slaapproblemen, opvoeding, keuze-stress, perfectionisme.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633