Alle Schouten & Nelissen websites

Joris

Locatie Utrecht

Het is onmogelijk', zei trots. 'Het is riskant', zei ervaring. 'Het is zinloos', zei rede. 'Probeer het', fluisterde het hart.

Disciplines
lifestyle coaching, loopbaancoaching, managementcoaching, personal coaching
Tags 
rouw/verlies, relatie, beweging, grenzen stellen, werk-privébalans, levensvragen, zelfsturing, persoonlijk leiderschap, assertiviteit, zelfvertrouwen, sparringpartner, zelfbewustzijn, communiceren
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren
Taal 
nederlands
Certificering
gecertificeerd s&n academy
Joris Groenendijk Pasfoto

Over deze coach

Ik ben Joris Groenendijk, afgestudeerd psycholoog en bedrijfskundige. De mens en zijn of haar gevoel en gedrag begrijpen, dat is mijn roeping in het leven. Ik heb jarenlange ervaring als verandermanager bij multinationals als Shell, ING, Accenture en PwC. Een omgeving waarin coaching aan de orde van de dag was. Een wereld ook waarin werkgevers aan de slag wilden met mijn ontwikkelpunten en er weinig ruimte en aandacht was voor mijn kracht. Maar als je weet wie je bent en doet waar je goed in bent, kun je je talenten toch beter inzetten?

Het begon allemaal pas echt bij die muur waar ik tegenop liep. Een ogenschijnlijk geweldige baan met een riant salaris en uitzicht op alleen nog maar meer. Een huis in het centrum van Utrecht, een grote auto van de zaak en ook nog eens een lieve, mooie vriendin. Maar was ik nou echt gelukkig met wat ik deed? Pertinent niet. En dus volgde ik mijn hart. Want dat klopt. Dromen verwezenlijken, dat is waar het voor mij om draait. Tijdens één van die dromen, een wereldreis van zes maanden, startte ik met de volgende: het schrijven van een boek. Wat vrijwel naadloos over liep in wat ik inmiddels als mijn levenswerk beschouw: mijn eigen coachingspraktijk.

Andere mensen helpen bij het (terug)vinden van levensgeluk. Dat is wat ik het liefst doe, dat is waar mijn hart ligt. Via wat omzwervingen ben ik weer terug bij waar het allemaal is begonnen: de psychologie van de mens. En inmiddels zijn we al weer wat jaren verder. Ben ik als freelance coach en trainer aangesloten bij toonaangevende organisaties als Agathos, het Groei Atelier, LTP en Schouten & Nelissen. De combinatie van mijn persoonlijke ervaring met het 30'ers-dilemma, mijn (aangeboren en/of aangeleerde interesse voor) psychologische kennis en mijn jarenlange ervaring (in het bedrijfsleven), zorgt ervoor dat cliënten me zien als een vertrouwde gesprekspartner. Om die bodem verder te voeden, heb ik in de zomer van 2017 de driejarige postdoctorale Opleiding in Professionele Communicatie bij Phoenix afgerond.

Wees welkom!

Ervaring

  • Master Psychologie
  • Master Bedrijfskunde
  • Postdoctorale Opleiding in Professionele Communicatie (Phoenix)

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633