Alle Schouten & Nelissen websites

Jolanda

Locatie Zuid-Holland

Waar een wil is, is een weg.

Disciplines
executive coaching, managementcoaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags 
zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, zelfsturing, leiding geven, timemanagement, zelfvertrouwen, sparringpartner, doelen stellen, communiceren, delegeren, grenzen stellen, persoonlijk leiderschap, samenwerken, bewust en effectief voelen & handelen, talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, beïnvloeden en overtuigen
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden
Taal 
nederlands, engels, duits
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Jolanda Wessel Pasfoto

Over deze coach

Ik beschik over een pragmatische instelling die leidt tot een oplossingsgerichte wijze van coachen. Hierbij ga ik steeds op zoek naar de juiste balans tussen jou als werknemer en je werkomgeving.

Het werken aan de coachbehoefte en het zetten van stappen in de juiste richting staan hierbij centraal. Als coach vind ik het belangrijk dat je inzicht krijgt in jouw kernwaarden van waaruit je je patronen, je kwaliteiten en (eigen)aardigheden hebt ontwikkeld, zodat je je bewust gaat zijn van de keuzes die je kunt maken in het verlengde van wie je wil zijn. De kleinste beweging kan leiden tot het grootste resultaat.

De combinatie van werkzaam zijn als interim HR professional en coach geeft mij de unieke kwaliteit dat ik mij in vele branches en functies kan inleven en daarmee in mijn inzet als coach voor kan excelleren.

Ervaring

  • Compass Coaching Schouten en Nelissen 2015
  • Gecertificeerd HFM talentindex assesor 2014
  • Certificering to E-coach via Ecoachpro 2014
  • Gecertificeerd OPQ assesor SHL 2009
  • NLP Master Opleiding Coaching 2009
  • Voortgezette Opleiding Personeelsbeleid 1998
  • HBO Personeelswerk 1991

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633