Alle Schouten & Nelissen websites

Jeroen

Locatie Utrecht

Everything is possible, even the impossible!

Disciplines
executive coaching, loopbaancoaching, personal coaching
Tags 
beweging, zelfbewustzijn, zelfsturing, levensvragen, assertiviteit, zelfvertrouwen, grenzen stellen, carrièrevragen, keuzes maken, persoonlijke presentatie, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen
Coachingsvormen 
face-to-face, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Jeroen Bruijns Pasfoto

Over deze coach

Ik ben een enthousiaste, gedreven coach die oprecht geïnteresseerd is in mensen. Ik ben daardoor in staat om snel een veilige leeromgeving te creëren die is gebaseerd op vertrouwen en openheid. Daardoor wordt er een context gecreëerd waar gewerkt kan worden vanuit de ware dialoog.

Mijn werkwijze en aanpak is dynamisch en interactief. Graag werk ik ervaringsgericht in het nu met wat zich aandient. Gezien mijn ruime ervaring en kennis kan ik gebruik maken van een grote diversiteit aan methodieken en instrumenten. Bij mijn keuze is de context altijd leidend. Ik werk vanuit het principe dat iedereen kan bereiken wat hij wil, omdat in potentie alles aanwezig is. De focus ligt op persoonlijk leiderschap (verantwoordelijkheid en ondernemerschap).

Passie
Mensen ondersteunen, begeleiden en motiveren bij het realiseren van meer bewustwording waardoor persoonlijke groei wordt gestimuleerd. Ik ben ervan overtuigd dat meer bewustzijn er toe leidt dat mensen wijze keuzes maken en daardoor een gelukkiger leven gaan leiden. Uiteindelijk leidt dat tot een mooiere en betere wereld.

Waarden
Zingeving, betrokkenheid, loyaliteit, respect, persoonlijke ontwikkeling, vrijheid, creativiteit.

Ervaring

  • Insights geaccrediteerd
  • Master coach opleiding Europees Instituut
  • Systemisch coachen
  • Tafelopstellingen

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633