Jennifer

Locatie Noord-Holland

Gras groeit niet door aan de sprieten te trekken, maar door de wortels water te geven (Afrikaans spreekwoord)

Disciplines
executive coaching, stress- en vitaliteitscoaching, loopbaancoaching
Tags 
zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, leiding geven, levensvragen, burn-out, focus, grenzen stellen, zelfsturing, zelfvertrouwen, doelen stellen, beïnvloeden en overtuigen, talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling
Coachingsvormen 
face-to-face, telefonisch, whatsapp, e-mail, skype / facetime
Flexibiliteit 
weekend, kantooruren, avonden
Taal 
nederlands
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Jennifer Kamstra Pasfoto

Over deze coach

Werk is leuk! Het kan zoveel voldoening geven. Soms is dat vertrouwen weg omdat je bent vastgelopen in werk, je je baan bent kwijtgeraakt of ziek bent (geweest). Of misschien heb je een droom, een verlangen die ergens sluimert, en wil je die onderzoeken. Het geeft mij enorm veel voldoening om je hierin te ondersteunen, zodat je zelf je toekomst vorm kan gaan geven.

Naast ruime ervaring als Coach en Loopbaanadviseur ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam binnen het brede terrein van Personeel & Organisatie (HR), vaak als leidinggevende en als lid van een Managementteam. Dat maakt dat ik goed beeld heb van organisaties en werk gerelateerde situaties. Ik heb ervaring in veel verschillende branches en op diverse niveaus.

Ik word heel blij als mensen keuzes gaan maken die dicht liggen bij wie ze werkelijk zijn. De vragen te stellen om dat inzicht te krijgen is iets wat ik goed kan. En dat maakt dat mensen zich kunnen verbinden aan dat wat hen werkelijk drijft en gelukkig maakt. Daar draag ik graag aan bij!

Ervaring

 • Certified Compass Coach & Certified Integrated Coach, S & N.
 • Post HBO Registeropleiding tot Loopbaanadviseur, BGL.
  Opleiding tot Loopbaancoach, de Ommezwaai.
 • Opleiding tot Professioneel Coach, ACC/de Ommezwaai
 • Post Bachelor Organisatiepsychologie, NCOI Businesschool
 • MBTI Stap 1 Kwalificatietraining & Typedynamiek, OPP
 • Licentie MCPV (Mind Challenge Preventie Verzuim)
 • Mindfulness, Centrum voor Mindfulness Hoorn
 • Management Drives, Certificatie Individuele profielen & groepen
 • Personal Brand Assessor, Scholte Personal Branding
 • Rationele Emotieve Therapie (RET) (Businesschool NCOI)
 • Noloc Erkend loopbaanprofessional

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633