Alle Schouten & Nelissen websites

Ineke

Locatie Noord-Holland, Utrecht, Flevoland, En virtueel

Je kunt niet meer worden dan jezelf, je kunt wel meer jezelf worden!

Disciplines
loopbaancoaching, personal coaching, managementcoaching
Tags 
carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, leiding geven, assertiviteit, zelfsturing, focus, grenzen stellen, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, communiceren, beweging, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, samenwerken, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden
Taal 
nederlands
Ineke Van Der Roest Pasfoto

Over deze coach

Pragmatisch, inlevend, stimulerend en doelgericht. Zó coach ik professionals, managers en leiders, die in werk gedreven zijn om hun persoonlijke en professionele kracht te versterken! Door mijn ruime ervaring als leidinggevende en HR-consultant kan ik mij goed inleven in de dynamiek en continue veranderingen binnen organisaties en wat dit betekent voor jouw professionele ontwikkeling en voor het benutten van je talent. Ik kom snel tot de kern en hecht waarde aan authenticiteit, openheid en verantwoordelijkheid nemen voor eigen keuzen. Vanuit die benadering coach ik jou om het beste uit jezelf te halen bij vragen als 'wat is in werk nu echt belangrijk voor me? Op welke wijze kan ik krachtig én authentiek leiding geven aan mijzelf en/of aan anderen? welke persoonlijke dilemma’s en besluiten horen hierbij en hoe blijf ik trouw aan mijn persoonlijke waarden en normen? Als coach bied ik kwaliteitsmomenten van reflectie en verheldering op deze en soortgelijke vragen en iedere keer ben ik ook zelf weer verrast over de echtheid van de inzichten en de natuurlijke ontwikkeling die hierop volgt. 

Ik ben optimistisch van karakter en wordt door mijn coachees vooral gewaardeerd vanwege mijn expertise en de rust, zorgvuldigheid en duidelijkheid die ik uitstraal in mijn stijl van coaching. Dit, gecombineerd met een ruime kennis en ervaring met uiteenlopende werkvormen, maakt dat elk coachingsgesprek er écht toe doet en concreet bijdraagt aan het bereiken van je doelen.

Ik woon in Bussum, vlak aan de hei en typeer mijzelf als een echt 'buitenmens'. Daarom vind je mij in mijn vrije tijd veel in de natuur. Ik hou van buitensporten en doe aan atletiek, tennis en winterzwemmen.

Ervaring

 • NOLOC-gecertificeerd register loopbaanprofessional
 • NOBCO gecertificeerd senior coach
 • Post-HBO Opleiding Loopbaancoaching
 • Post-HBO Opleiding Team- en Organisatiecoaching
 • Post-HBO Opleiding Systemisch adviseren en coachen
 • Cursussen op het gebied van o.a. : Voice Dialogue, Provocatief Coachen, Oplossingsgericht coachen, coachen met Theory U, Coachingsvaardigheden,
  E-coaching, Deep Democracy, Ranking & Macht in Organisaties.
 • Masterclass Executive Coaching
 • Werkervaring als manager en HR consultant binnen de zakelijke dienstverlening
 • Werkervaring als trainer, consultant en coach binnen de trainings- en adviesbranche
 • Werkervaring als zelfstandig coach en adviseur op het gebied van loopbaan- en performance ontwikkeling.

Een coach van New Dawn

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633