Alle Schouten & Nelissen websites

Ine

Locatie Utrecht en virtueel

"Wie alleen loopt, raakt de weg kwijt."

Disciplines
Managementcoaching, persoonlijke effectiviteitscoaching, executive coaching, loopbaancoaching en  stresscoaching.
Tags 
Assertiviteit, beweging, focus, zelfbewustzijn, zelfsturing, persoonlijk leiderschap, levensvragen, leiding geven, grenzen stellen, carrièrevragen, keuzes maken, werk-privébalans, zelfvertrouwen, sparringpartner, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, vitaliteit en stress, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, samenwerken, zelfcompassie, emotionele intelligentie, versterken van persoonlijke kracht, omgaan met rouw en verlies.
Coachingsvormen 
Face-to-face, virtueel, telefonisch en wandelcoaching.
Flexibiliteit 
Kantooruren.
Taal 
Nederlands.
Certificering
• NOBCO / EMCC Master Practitioner Coach
• Licentiehouder 7-kwaliteitenpalet® (over lichaamswijsheid – de psychologie van het lichaam, Buro van Laar, Utrecht)
• Post-HBO Registeropleiding tot Coach, BGL / Ten Have & Partners
Ine Bimbergen

Over deze coach

Wil je je balans (her)vinden en mis je inspiratie, zingeving, veerkracht of energie? Of ben je bang op te branden en wil je om leren gaan met stress, onzekerheden, (innerlijk) conflicten, rouw en verlies? Speelruimte krijgen om hardnekkige niet-helpende gedragspatronen te doorbreken? Zodat je meer innerlijke vrijheid ervaart en je krachtiger voelt? Wees dan welkom!

Mensen omschrijven mij als laagdrempelig, oordeelloos direct en eigenzinnig. Thuis in veel verschillende werkvormen en methodieken. Lichtvoetige diepgang biedend in een prettige sfeer. Door me te richten op wat jou beweegt of juist blokkeert. Met oog voor jouw eigenheid en de context waarin je graag (weer) plezierig functioneert.

Ook wanneer het leven niet gemakkelijk is, kan ik met je meelopen. Kaders biedend of juist andere perspectieven. Zodat jij daadwerkelijk verder kunt op je pad. Liefst genietend van wat je werkelijk wilt doen en zijn. Want dat is wat ik iedereen van harte gun.

Ervaring

Sinds 1998 werk ik met veel plezier als trainer, coach en begeleider van veranderingsprocessen. Om te kunnen doen wat ik doe, put ik uit diverse bronnen. Zo ben ik onder andere opgeleid in:

  • Mindfulness
  • Organisation and Relationship System Coaching (ORSC)
  • Neuro-Linguïstische Psychologie (NLP)
  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
  • Begeleiden bij verlies
  • Innovatief Leiderschap
  • Organisatieopstellingen / systemisch werken
  • RET, Rational Effectiveness Training

Trainingen die ik verzorg gaan onder andere over kiezen voor jezelf, respectvol en oplossingsgericht omgaan met problemen, coachend leidinggeven, persoonlijk leiderschap en professionele gespreksvoering.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633