Alle Schouten & Nelissen websites

Ina

Locatie Utrecht

Een gezonde professional blijft zich altijd als persoon verder ontwikkelen

Disciplines
executive coaching, personal coaching, managementcoaching
Tags 
mindfulness, carrièrevragen, leiding geven, zelfvertrouwen, sparringpartner, communiceren, focus, grenzen stellen, zelfbewustzijn, keuzes maken, zelfsturing, assertiviteit, levensvragen, doelen stellen, delegeren, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling, bewust en effectief voelen & handelen, versterking intuïtie, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Ina Davids Pasfoto

Over deze coach

Ruim twintig jaar coach ik mensen zoals jij - managers, professionals - bij het maken van een stap in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik coach graag met humor, de spiegel voorhoudend, warm confronterend, met uitdaging en stimulans. Zo ontdek jij een rijkdom aan mogelijkheden in jezelf, je ervaart een verdiepend bewustwordingsproces en je haalt de doelen die je je gesteld hebt.

Van huis uit ben ik Theaterwetenschapper. Na een aantal reislustige jaren na mijn studie belandde ik in de zakelijke dienstverlening. Daar ben ik gaan coachen. Ik ontdekte toen al snel dat hier echt mijn hart naar uitging. Mijn klanten blij, ik blij. Reden te meer voor mij om mij verder professioneel te ontwikkelen door het volgen van allerlei opleidingen. En na een aantal jaren - rond de eeuwwisseling - heb ik de stap gezet om mijn droom te verwezenlijken en mijn eigen bedrijf te starten.

Mijn praktijk ligt op de grens van Utrecht tussen de weilanden, vlakbij het bos. Daar ontvang ik je graag. Ook gaan we tijdens de coachingsbijeenkomsten naar buiten als het lekker weer is en als het jouw doelen ondersteunt.

"Spanning is wie je denkt te zijn, ontspanning is wie je bent."

Ervaring

  • Kandidaats Engels
  • Doctoraal Theaterwetenschap
  • NLP practitioner, master en trainer
  • Provocatief coachen
  • Oplossingsgericht coachen
  • Symbolic Modelling

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633