Hanneke

Locatie Noord-Brabant, En virtueel

De toekomst begint vandaag

Disciplines
executive coaching, managementcoaching, personal coaching
Tags 
zelfsturing, assertiviteit, leiding geven, doelen stellen, communiceren, beïnvloeden en overtuigen, focus, grenzen stellen, zelfbewustzijn, carrièrevragen, keuzes maken, zelfvertrouwen, sparringpartner, delegeren, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken, persoonlijk leiderschap
Coachingsvormen 
face-to-face, skype / facetime, telefonisch, whatsapp, e-mail
Flexibiliteit 
kantooruren, avonden
Taal 
nederlands, engels
Certificering
gecertificeerde beroepsopleiding
Hanneke Van Oirsouw Pasfoto

Over deze coach

Klanten omschrijven me als een professionele en (prettig) kritische gesprekspartner, een inspirator, krachtig en energiek. Vertrouwen en integriteit zijn voor mij de basis voor een coachrelatie. Daarbij staat niet het probleem maar de oplossing en de ontwikkeling van jou, als coachee, centraal.

Door een krachtige persoonlijke ontwikkeling zul je in de toekomst, met nieuwe bagage, ambities kunnen realiseren en met nog meer plezier je werk kunnen doen. Dat is wat mij drijft in mijn werk.

Zaken die ingewikkeld lijken, kunnen met nieuwe inzichten soms relatief eenvoudig worden aangepakt. Het is elke keer weer een feest om te begeleiden richting inzichten en om, kort maar intensief, samen op te trekken.

Elke dag ga ik met enorm veel plezier en voldoening aan het werk. Minstens zo belangrijk is mijn leven thuis waar ik, samen met mijn man, de gelukkige en trotse moeder ben van 3 puberzonen. Daarnaast vragen mijn ouders, op leeftijd inmiddels, ook aandacht en zorg. Door sporten, het ontdekken van nieuwe (buiten)landen, mijn trouwe vriendenclub en yoga blijft mijn leven mooi in balans.

Ervaring

Mijn basis ligt in het leiding geven. Dit heb ik 15 jaar gedaan in een commerciële en dynamische omgeving. Sinds 2007 werk ik als strategisch ontwikkel- en opleidingsadviseur, trainer en coach. Daarnaast ben ik actief als freelance docent, afstudeerbegeleider en examinator bij Avans Hogeschool.
Ik ben aangesloten bij de NOBCO (organisatie beroepscoaches).
Naast mijn Masteropleiding (Human and Organizational Behavior) over de menskant van organisatie ontwikkeling, ben ik gecertificeerd middels de Leergang Coaching bij De Baak. Aanvullende ben ik opgeleid en gecertificeerd om te werken met diverse methoden en technieken, o.a. Spiral Dynamics (gericht op drijfveren en leiderschap, communicatie en samenwerking), NLP, Voice Dialogue en Kernkwaliteiten.

Een coach van New Dawn

New Dawn is trots op zijn coaches. Ze zijn GOUD!

We stellen hoge eisen aan onze coaches. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, hebben een gedragswetenschappelijke achtergrond en beschikken over een ruime hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn onze coaches opgeleid en getraind in het werken op basis van onze visie waarin waarden, ambities en talenten het vertrekpunt vormen.

De coaches gaan uit van wat je drijft: "Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?”. Pas daarna wordt gekeken naar wat er in de weg zit om te bereiken wat je graag wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de meest succesvolle bedrijven werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. De mensen die er werken zijn zich bewust van wat ze belangrijk vinden in het leven en ze delen een aantal gezamenlijke waarden. Kortom: ze weten waar ze het voor doen. Nu jij nog!

New Dawn 2108681572050 (Large)
Ik ben nieuwsgierig

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Maak een belafspraak Prisca Egter Van Wissekerke Adviseur Schouten Nelissen
Of bel nu zelf

0418 - 688 633